Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hackerlar ve Oyunun Acı tarafı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşımla daha demin açtığımız siege war 'a iki tane hack dadandı. oyunda kişi sayısı yeterli olmadığından kick te atamadığımız için katlanmak zorunda kaldık. Ve oyundan bir kaç ss ..*. Komik birazda adamlar(cocuklar hack kullananlar beyni gelişmemiş yetişememiş kişiler) birbiriyle hacki nasıl kulluncaklarını konuşuyorlardı. m045.gif

nickleri : asdasda27 ile asfklff

[Resim: screenshot021p.th.jpg]
[Resim: screenshot020k.th.jpg]
[Resim: screenshot019c.th.jpg]
[Resim: screenshot016cli.th.jpg]
[Resim: screenshot014k.th.jpg]
[Resim: screenshot014k.th.jpg]
Bu aralar bu hack olayı baya bir ortalığı sardı Premium'un bitmesine 3 gün var biraz ortalık yatışana kadar ara vericem bende. Kendini bilmez çoluk çocukla muhatab oluyoruz. Küfürlü ağza alınmicak laflar, nasıl bir ahlakla yetiştirilmişler oda ayrı bir konu. Çok doğru bir noktaya parmak bastınız. Paylaşımınız için teşekkürler...
Beyni gelişememiş dedin ya ağzına sağlık.Oyunun içine ettiler zaten.Ben warrocku bırakıyorum, CrossFirea başlıyorum.
ya ezikler oynamayı bilmezler oynamaya kalkarlar beceremezler sonra hack açarlar.büyünde gelin be bıktım şu hacklerden.bide hacksın dıyosun kufur yiyosun allahın veletlerınden

Sherlock

Odaların % 60 ' ında hack var , HS Update gerekli .
hs update mi yapıyor acaba oyundan cıktım hs yuklerken kalıyor bır suredır beklıyorum...
(11-12-2010 12:21 AM)lloqueysll Yazılan: [ -> ]hs update mi yapıyor acaba oyundan cıktım hs yuklerken kalıyor bır suredır beklıyorum...

ayni sorun bendede oluyor
HS nin update yapması lazım gerçekten
Referans Adresler