Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nemesisz / İyi Bir Playerden Ders Olabilecek Oyunlar !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İzlemeyenler 1.Video'ya Kesinlikle Bakın .. Sniper Nedir Öğrenin !

Tekrardan Paylaşmak İstedim .. Nemesisz'den Bir Sniper Gösterisi Tongue

Nemesisz FFA'Da 10-0 Wink 3.Slot Silahının Adını Bilen ?

Ve Nemesisz Patlayıcıda .. Ölümüne Şahit Oldum Big Grin

beyfendi
Tamam git adamın fesbukta hayranı ol koş hadi Big Grin 2 Gündür adamın şovlarını paylaşıyon Big Grin
3.slot = AK-74
Furkan 1.videoda sniper nedir öğrenin demişsinde ben abartı bişe göremiyorum ? Noktasız filan vurmalarını diyorsan onları arada bizde yapıyoruz yani.Adam 1 adam vurup vurup geçmiş diğer ellere Smile
Bu adamın crooshairi neden hep aynı boyutta? Koşarken ateş, ederken veya dururken boyutu değişmiyor.
(11-10-2010 07:55 PM)Yu5uF Yazılan: [ -> ]Furkan 1.videoda sniper nedir öğrenin demişsinde ben abartı bişe göremiyorum ? Noktasız filan vurmalarını diyorsan onları arada bizde yapıyoruz yani.Adam 1 adam vurup vurup geçmiş diğer ellere Smile

Adam Havada Head Atıyor victory.gif
Furkan pro demişsin,Bunun neresi proluk ? Emin ol bundan daha iyiler de var fakat her proyum diyen video çekerse oo Smile

Ve 2. bi maddem : Proyum diyen 2. videonun 50.saniyesinde o kadar çok mermi harcamaz Smile

Proyum diyen az mermiyle çok adam vurmak demektir,bu adam Allah ne verdiyse pata küte mermileri harcıyor su gibi.

Hem ben nerden inanayım FFA'da 10-0 yaptığına ? ancak şöyle inanırım benim tanıdığım abilerimle veya kardeşlerimle vs. işte tanındık kişilerle bi FFA odası kurup onuda katmak,eğer orda 10-0 çıkarsa tamam pro bu deriz Smile
(11-10-2010 08:21 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Furkan pro demişsin,Bunun neresi proluk ? Emin ol bundan daha iyiler de var fakat her proyum diyen video çekerse oo Smile

Ve 2. bi maddem : Proyum diyen 2. videonun 50.saniyesinde o kadar çok mermi harcamaz Smile

Proyum diyen az mermiyle çok adam vurmak demektir,bu adam Allah ne verdiyse pata küte mermileri harcıyor su gibi.

Hem ben nerden inanayım FFA'da 10-0 yaptığına ? ancak şöyle inanırım benim tanıdığım abilerimle veya kardeşlerimle vs. işte tanındık kişilerle bi FFA odası kurup onuda katmak,eğer orda 10-0 çıkarsa tamam pro bu deriz Smile

Sen Öyle Diyorsan Abi .. Ama 1.Video- Sniper Sanki İyi Wink
3.'sünü tam izlemedim internet yavaş donuk donuk.
Kapadım bende Smile

3. Videodaki şarkıyı bulabilir misin furkan ?
3.videodaki şarkı : http://www.youtube.com/watch?v=ks0P1u6-OUY
açılmayanlar için şarkı ismi : Example - Kickstarts (Bar 9 Remix)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler