Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar başında durmaktan öldü !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bilgisayar başında durmaktan öldü !

Khali, "Minnapolicia Guardions" güvenlik şirketinde çalışan Yüzbaşı C. Anderson Souzeo aktarıldığı güvenlik odasında aşırı bilgisayar başında durmaktan hayatını kaybetti. Yapılan otopsi sonucunda Souzeo'nun göz çevresinde yüksek derecede morluklar ve gözbebeklerinde çürümeler olduğu açıklandı. Çalıştığı güvenlik şirketinin Araştırma Ekibi'nin başlattığı incelemelerde Souzeo'nun yanında çalışan Carlos Defacto'nun 2 gün önce eşinin doğum yapması nedeniyle izin aldığı ve Souzeo'nun "Güvenlik Odasın"'da tek başına kaldığı ve bir yere gidemediği için saatlerce bilgisayar başında durmaktan hayatını kaybettiği açıklandı. Yüzbaşı C. Anderson Souzeo'nun ailesi "Minnapolicia Guardions" şirketine dava açmaya hazırlandığı açıklandı. Yüzbaşı C. Anderson Souzeo'nun 23 yıllık evli ve 20 yaşında bir kızı, 12 - 14 yaşlarında 2 çocuğu olduğu belirlendi.

Derbara Haber Ajansı (DHA)
Yalan! Sen zehir enjekte ettin o elindeki şırıngayla!
(11-10-2010 06:36 PM)Emilie De Ravin Yazılan: [ -> ]Yalan! Sen zehir enjekte ettin o elindeki şırıngayla!

Olurmu virüs bulaşmasın diye kendime ine yapıyordum Smile
(11-10-2010 06:37 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]
(11-10-2010 06:36 PM)Emilie De Ravin Yazılan: [ -> ]Yalan! Sen zehir enjekte ettin o elindeki şırıngayla!

Big Grin Big Grin Big Grin
Allah rahmet eylesin.Pamuğu ben tıkarım.
(11-10-2010 06:37 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]

Yok yea yermiyiz Big Grin tutuklayın şunu Big Grin
Allah Rahmet Eğlesin Cocuklara nolcak simdi
(11-10-2010 06:39 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Allah rahmet eylesin.Pamuğu ben tıkarım.

En zevkli işleri de sen yapıyosun.
Ölmemiş o bayılmış gidin su serpiştirin suratına Big GrinBig Grin
Haha Medic Berki Başka İşler Görmeye Gitti Asoltun Yanına Wink
Ama Olü Olarak Buldu Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler