Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ekran Kartııı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sa beyler oyunu yazın normal bir şekilde kasma olmadan oynuyordum bilgisayarımda ekran kartı yok on board 256 lık yani . sizce 512 lik yeter mi ? ve ne zamana kadar bana warrock oyununu oynatır 512 mb ekran kartı
512 yeter tabikide kasma olabilir urbanda felan çok rahat bir şekilde oynamak istiyorsan 1 ve üstü
512MB ya da 1 GB olmasının bir önemi yok. Bütçen ne kadar? Ona göre bir öneride bulunabiliriz.
sadece cqc oynuyorum urbanda filan işim yk ama en an 1,5 sene filan bana oynatsın oyunu istiyorum yani verdigim paraya degsin.
(11-10-2010 05:46 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]512MB ya da 1 GB olmasının bir önemi yok. Bütçen ne kadar? Ona göre bir öneride bulunabiliriz.

100 tl filan
512 yeter ama almışken 1 GB al bence.
100 TL için bu kartı tavsiye ediyorum; SAPPHIRE Radeon HD4550HM, 512 MB (Max.1 GB.), DDR3, Ekran Kartı

Ancak biraz daha para biriktirip daha iyi bir kart alabilirsin. Ben bu kartı öneriyorum; PALIT GeForce GT240, 512 MB, GDDR5, 128 Bit, Ekran Kartı Arada yaklaşık 40 TL'lik bir fark var.

Eğer ana kartın AGP ise önerdiğim kartlar sana uymaz!
Ekran kartı bellek boyutunun hiçbi önemi yok benim 1GB ati ama 16lıkta kasıyo Smile
Referans Adresler