Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar oyunu gerçek oldu!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Fransa'da yaşayan oyun bağımlısı genç, internetten oynadığı savaş oyununa kendini fazla kaptırdı.

20 yaşındaki Julien Barreaux isimli genç, Counter-Strike isimli bilgisayar oyunundaki rakibini buldu ve göğsünden bıçakladı.

Kuzey Fransa'da görülen duruşmada, oyun bağımlısı genç, rakibini yedi ay boyunca nasıl izlediğini ve yerini bulduğunu anlattı.

Mikhael isimli rakibinin evini bulduktan sonra, kapısını çalan 20 yaşındaki genç, hemen göğsüne bıçak sapladı.

Barreaux, polis soruşturmasında "oyundaki adamımı öldürdü; bu yüzden onu cezalandırmak istedim." şeklinde konuştu.

Ağır bedensel zarara yol açmaktan 2 yıl hapis cezası alan genç oyun bağımlısı, aynı zamanda öfke kontrolü tedavisi alacak.

Kaynak: Sabah
Bende butun hack kullananlari bicaklasam kac yil yerim acaba (: ? Alirim kasaturami WarRock da hack kullananlari tek tek dograrim Keh Keh Keh (:
Ne insanlar var ya.Adam oyunda öldü diye adam bıçaklıyor.Nereye gidiyor bu dünya...
(11-08-2010 12:46 AM)ErDo Yazılan: [ -> ]Ne insanlar var ya.Adam oyunda öldü diye adam bıçaklıyor.Nereye gidiyor bu dünya...

İnsanın o sanki psikolojisini ruh halini inan kimse bilmiyor. Benim bile sinirledip klavye fare kırdığım olmuştur.

Hiç unutmam babama sinirime yeni aldığım yazıcıyı duvara patlattım ve kırdım. Oyun insanın psikolojisini bozuyor. Fazla bağlı kalmamalıyız
Maşallah KEŞŞŞŞ

Sherlock

İnsan psikolojisi bu her şeye meyilli.
hayır bence kişiden kişiye fark eder m045.gif
Hislerini ve pisikolojisini kontrol altına alabililen insan güçlü insandır. Kısacası kendisine hüküm edebilen kişi güçlü kişidir. Bu tip bir güce sahip olamayanlarda görülebilecek bir durum bunlar ama adam zaten 7 ay izlemiş adamı. Tamamen kontrolü ve gücünü kaybetmiş. Ama güzel olan şey ülkemizdeki gibi 1 gün sonra serbest bırakılmıyor hem 2 yıl yiyor hemde bu zaman içinde kişiyi tedavi edecek programlar uygulanıyor.

İşte size güzel bir sosyal hukuk devleti örneği
(11-08-2010 12:37 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Hislerini ve pisikolojisini kontrol altına alabililen insan güçlü insandır. Kısacası kendisine hüküm edebilen kişi güçlü kişidir. Bu tip bir güce sahip olamayanlarda görülebilecek bir durum bunlar ama adam zaten 7 ay izlemiş adamı. Tamamen kontrolü ve gücünü kaybetmiş. Ama güzel olan şey ülkemizdeki gibi 1 gün sonra serbest bırakılmıyor hem 2 yıl yiyor hemde bu zaman içinde kişiyi tedavi edecek programlar uygulanıyor.

İşte size güzel bir sosyal hukuk devleti örneği

bunun kötü yanı ülkemiz hep geride kalıyor Sad
Oyunla gerçeği ayırt edemeyen insanlara bu tür oyunlar oynatılmamalı.

Oyunların üzerine yaş sınırı değil de, akıl yaşı sınırı koyulmalı bence.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler