Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kerem ( MaG ) Doğum Günün Kutlu Olsun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...
bi' şey söyleyeceğim, bize hep modlar yada adminler "yazıların tamamını eğik kalın renkli vs. yazmak yasaktır" diyorlar.lütfen bu kurallara kendinizde uyun.
(11-07-2010 06:23 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]bi' şey söyleyeceğim, bize hep modlar yada adminler "yazıların tamamını eğik kalın renkli vs. yazmak yasaktır" diyorlar.lütfen bu kurallara kendinizde uyun.

Haklı
(11-07-2010 06:23 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]bi' şey söyleyeceğim, bize hep modlar yada adminler "yazıların tamamını eğik kalın renkli vs. yazmak yasaktır" diyorlar.lütfen bu kurallara kendinizde uyun.

Bu bize özel bir şey zaten sizin için yasak =)=)
of be Smile
Nice mutlu yıllara Smile
(11-07-2010 06:27 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]

Haklı
bıktım artık imzana bakakalmaktan.

imzanı bir görüyorum, 5 6 defa izliyorum bağımlılık yaptıSmile

Sıkıyımmı usta?

sık memati!

-FoşşşşŞŞŞŞ-

Al abi gribe iyi gelir

eyvallah memati Smile
SmileSmile Sağolasın
Mutlu yıllar totos.gif
(11-07-2010 06:43 PM)NumberOne Yazılan: [ -> ]Mutlu yıllar totos.gif

victory.gif