Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beyaz'ın reyting sevdası!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(01-30-2010 03:07 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]Beyaz Türkiyenin en iyi şovmeni (benim görüşüm)
programına birçok çocuğu davet etti bugüne kadar . akrobasi yapanıda davet etti ilizyon yapanıda .
onun reytinge ihtiyacı yok .

Katılıyorum.

Bu arada 4-9 yaş arası çocuklardan nefret ederim birde böyle çok bilmiş olurlarsa extra nefret ederim.
(01-30-2010 03:11 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(01-30-2010 03:07 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]Beyaz Türkiyenin en iyi şovmeni (benim görüşüm)
programına birçok çocuğu davet etti bugüne kadar . akrobasi yapanıda davet etti ilizyon yapanıda .
onun reytinge ihtiyacı yok .

Katılıyorum.

Bu arada 4-9 yaş arası çocuklardan nefret ederim birde böyle çok bilmiş olurlarsa extra nefret ederim.

haha bende sevmiyorum öyle çok bilmişleri ama çocuk nefret etmek biraz abartılı Big Grin
Yahu arkadaslar bırakın beyaz'ıda cocuklarıda . Tartışmaya değmez bir talk show programı için neredeyse kavga edeceksiniz :=)
Bu konu reyting konusu değil ki, bence çok eğlenceli bir konu.
Bu iki kafadarın videosunu izledim ve gerçekten iyi konuşmacı olurlar =)

İyi yapmış Beyaz, güzel program yapıyor.
Bence Beyaz'ın böyle basit oyunlara ihtiyacı yok...
(01-30-2010 03:21 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Bu konu reyting konusu değil ki, bence çok eğlenceli bir konu.

Bende en başta senin gibi düşünmüştüm Kaan abi, ama baktım ki millet pek sevmedi minikleri. Smile
(01-30-2010 03:21 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Bu konu reyting konusu değil ki, bence çok eğlenceli bir konu.

Katılıyorum çocuk içinde patlatmıyao düşündüklerini Big Grin
(01-30-2010 03:16 PM)quarrelm4n Yazılan: [ -> ]Yahu arkadaslar bırakın beyaz'ıda cocuklarıda . Tartışmaya değmez bir talk show programı için neredeyse kavga edeceksiniz :=)

haklısın sana katılıyorum ^^
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler