(01-30-2010 03:07 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]Beyaz Türkiyenin en iyi şovmeni (benim görüşüm)
programına birçok çocuğu davet etti bugüne kadar . akrobasi yapanıda davet etti ilizyon yapanıda .
onun reytinge ihtiyacı yok .
Katılıyorum.
Bu arada 4-9 yaş arası çocuklardan nefret ederim birde böyle çok bilmiş olurlarsa extra nefret ederim.
(01-30-2010 03:11 PM)mogazz Yazılan: [ -> ] (01-30-2010 03:07 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]Beyaz Türkiyenin en iyi şovmeni (benim görüşüm)
programına birçok çocuğu davet etti bugüne kadar . akrobasi yapanıda davet etti ilizyon yapanıda .
onun reytinge ihtiyacı yok .
Katılıyorum.
Bu arada 4-9 yaş arası çocuklardan nefret ederim birde böyle çok bilmiş olurlarsa extra nefret ederim.
haha bende sevmiyorum öyle çok bilmişleri ama çocuk nefret etmek biraz abartılı

Yahu arkadaslar bırakın beyaz'ıda cocuklarıda . Tartışmaya değmez bir talk show programı için neredeyse kavga edeceksiniz :=)
Bu konu reyting konusu değil ki, bence çok eğlenceli bir konu.
Bu iki kafadarın videosunu izledim ve gerçekten iyi konuşmacı olurlar =)
İyi yapmış Beyaz, güzel program yapıyor.
Bence Beyaz'ın böyle basit oyunlara ihtiyacı yok...
(01-30-2010 03:21 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Bu konu reyting konusu değil ki, bence çok eğlenceli bir konu.
Bende en başta senin gibi düşünmüştüm Kaan abi, ama baktım ki millet pek sevmedi minikleri.

(01-30-2010 03:21 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Bu konu reyting konusu değil ki, bence çok eğlenceli bir konu.
Katılıyorum çocuk içinde patlatmıyao düşündüklerini

(01-30-2010 03:16 PM)quarrelm4n Yazılan: [ -> ]Yahu arkadaslar bırakın beyaz'ıda cocuklarıda . Tartışmaya değmez bir talk show programı için neredeyse kavga edeceksiniz :=)
haklısın sana katılıyorum ^^