01-30-2010, 02:15 PM
Arkadaşlar Free Rapid Downloader ın tarzında bir program ancak bu belli bir siteden değil bütün sitelerden indirme yapma özelliğine sahip bir internet indirme yardımcısı.
Buradan
Programın genel özellikleri şöyle :
Burası siteden alıntı
İnanılmaz İndirme Hızı
Süper Hafif: Küçük boyutlu ve kaynak harcama dostu
Rapidshare indirme desteği.
Internet Explorer, Firefox, Maxthon ve Opera Desteği.
Metalink indirme desteği.
HTTP, HTTPS, FTP, MMS, RTSP ve RTMP protokolleri desteği.
Ayarlanabilir Proxy Sunucu Desteği.
İndirme durdurmak ve devam etme desteği.
Genel indirme yönetimi.
Önemli Notlar: Language bölümündeki Turkish yazısına tıklayıp
Türkçeleştirebilirsiniz .
Burası Benden
Ayrıca : ORbitDownloader ile indirme yaparken eğer elektrik kesilmesi vs. olduğunda pc nizi tekrar çalıştırdığınızda indirmeye baştan değil kaldığı yerden devam ediyorsunuz.
Son olarak benim en sevdiğim özellik;facebook dahil olmak üzere her siteden izlediğiniz videoları video üzerine geldiğinizde ortaya çıkan ''GELT'' seçeneği ile pc nize indirebiliyorsunuz.Aynı şeyler film izlerkende geçerlidir divx kalitesindeki filmleri izlerken direk pc nize indirebilirsiniz.Ben şahsen bu özellikle 200 filmlik bi arşiv yapıp 320 gb lik taşınabilir hdd me attım =))
Buradan
Programın genel özellikleri şöyle :
Burası siteden alıntı

İnanılmaz İndirme Hızı
Süper Hafif: Küçük boyutlu ve kaynak harcama dostu
Rapidshare indirme desteği.
Internet Explorer, Firefox, Maxthon ve Opera Desteği.
Metalink indirme desteği.
HTTP, HTTPS, FTP, MMS, RTSP ve RTMP protokolleri desteği.
Ayarlanabilir Proxy Sunucu Desteği.
İndirme durdurmak ve devam etme desteği.
Genel indirme yönetimi.
Önemli Notlar: Language bölümündeki Turkish yazısına tıklayıp
Türkçeleştirebilirsiniz .
Burası Benden

Ayrıca : ORbitDownloader ile indirme yaparken eğer elektrik kesilmesi vs. olduğunda pc nizi tekrar çalıştırdığınızda indirmeye baştan değil kaldığı yerden devam ediyorsunuz.
Son olarak benim en sevdiğim özellik;facebook dahil olmak üzere her siteden izlediğiniz videoları video üzerine geldiğinizde ortaya çıkan ''GELT'' seçeneği ile pc nize indirebiliyorsunuz.Aynı şeyler film izlerkende geçerlidir divx kalitesindeki filmleri izlerken direk pc nize indirebilirsiniz.Ben şahsen bu özellikle 200 filmlik bi arşiv yapıp 320 gb lik taşınabilir hdd me attım =))