Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sacma Sapan Sorular İle Forumu Ne Hale Getirdiniz!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Tartışma içerikli mesaj atan arkadaşlara söylüyorum ; ikinci uyarı olmayacak.

Forumda üyeleri kırıcı-rencide edici sözler sarfetmek yasaktır.
Bu Mesajı Tartışalım diemi attığımı sanıyorsun ?
Neyse ölü taklidi yapın beyler
O zaman o konulara girme dostum konu dışı platformu her yöne hitap eder ve sınırlama getirelemez buna nasıl warrock ile ilgili konulara getirilmediği gibi o zaman biri çıkıp warrock konuları neden açıyorsunuz demesin ki buna warrock forumu burası dersin fakat konu dışı bölümü varsa bu da her zaman yapılabilcek bir şeydir =)
Gayet güzel sorular soruluyordu saçma sapan şeylerde değil kafayı kullandıran sorular soruluyordu ne diye ortalığı ayağa kardırdınız. Durumda bir sorun veya lakayıtlık görsek zaten müdahale ederiz biz ne diye ortamı bozuyorsunuz ?

Bence böyle konularında arada açılması gayet hoş oluyor. Zaten son 1 ayda tüm Warrock forumlarının kalitesi düştü burasıda dahil olmak üzere. Forumlarda Warrock ile ilgili adam gibi konu açılmaz oldu bari arada böyle konular açılsında kafamızı çalıştıralım.
Şuna bak 2 dk da yine tartışma çıkmış . Hanginize yetişeyim ?

Boş konular açmayın . FORUM KURALLARInı çiğnemediği sürece problem yok .
(11-06-2010 12:22 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Bu Mesajı Tartışalım diemi attığımı sanıyorsun ?

Sana cevabını verirdim de yasına hürmeten,bi büyüğün olarak gormemezlikten geliyorum bu postunu
Gereksiz bi konu açmıssın. En azından daha nazik bi şekilde söyleyebilirdin.

Ayrıca açtıkları konular benim hoşuma gitti. Sanırım tek rahatsız olan sensin forumda.
Banada bu konu saçma geldi, isyan edeceğüm üleynnn!
Arkadaşın üstüne gitmeyin...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler