Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bomba bilmece ben 10 dakikada çözdüm.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Mezarda yatan bir kız/kadın ve mezzarın başında ağlayan bir kız/kadın vardır.Mezarda yatan kadın/kız ın annesi mezzarın başında ağlayan kız/kadının annesinin kaynanasıdır.Yatan kız/kadın ağlayan kız/kadın ın nesidir ?
Not: Kız/Kadın derken ikisiden biri yani Big Grin Normal halleriyle yazsam tık çıkıyor böyle kafanız karışsın Big Grin
Benim sorularım bi kere zevkli bunlarlamı uğraşacak millet :=) Ayrıca aynı soruyu ben görmüştüm bu forumda yada diğer wr forumlarında.
(11-05-2010 10:00 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Benim sorularım bi kere zevkli bunlarlamı uğraşacak millet :=) Ayrıca aynı soruyu ben görmüştüm bu forumda yada diğer wr forumlarında.
İkiside aynı tip ne fark eder Smile Sen çöz bence Big Grin
(11-05-2010 10:00 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Benim sorularım bi kere zevkli bunlarlamı uğraşacak millet :=) Ayrıca aynı soruyu ben görmüştüm bu forumda yada diğer wr forumlarında.

Tamam çözmüyoruz. Big Grin
halası Smile
Buna boykot beyler böyle soru olmaz :Smile
(11-05-2010 10:04 PM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ]halası Smile
Doğru.Kendin çözdüysen tebrikler Smile
(11-05-2010 10:05 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Buna boykot beyler böyle soru olmaz :Smile
Ne oldu çözemedinmi Big Grin
Hala!

Kız yatıyor,Anne başında
annesinin kaynanası ded,ğ,nde onun yerine kız koyunca şığ diye çözülüyor Smile 1 dakikamı almadı Big Grin
(11-05-2010 10:08 PM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ]annesinin kaynanası ded,ğ,nde onun yerine kız koyunca şığ diye çözülüyor Smile 1 dakikamı almadı Big Grin

yani Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler