Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İdrar Diyip Geçmeyin (Şok Oldum)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(11-04-2010 10:06 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]idrar dediğiniz şey öyle çokta kötü bir şey değil aslında Big Grin tamam gittiği yer pistir ama içeriğinde işe yarar şeyler var. Kısacası üre vede ürik asitin burada büyük rolü var. Ama tüm bunlar için iyi bir böbreğiniz olmalı =)

İyi bir böbrek ve bir hastalıgın olmaması gerek Smile

(11-04-2010 10:58 PM)Burak KANDÖKER* Yazılan: [ -> ]Hadi deneyek o zaman Big Grin Big Grin Big Grin
Burak sen dene sonuçları bize söyle Big Grin Özellikle o gargara konusundaki tecrübelerini lütfen bizler ile paylaş Big GrinBig Grin
(11-04-2010 11:10 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]
(11-04-2010 10:06 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]idrar dediğiniz şey öyle çokta kötü bir şey değil aslında Big Grin tamam gittiği yer pistir ama içeriğinde işe yarar şeyler var. Kısacası üre vede ürik asitin burada büyük rolü var. Ama tüm bunlar için iyi bir böbreğiniz olmalı =)

İyi bir böbrek ve bir hastalıgın olmaması gerek Smile

(11-04-2010 10:58 PM)Burak KANDÖKER* Yazılan: [ -> ]Hadi deneyek o zaman Big Grin Big Grin Big Grin
Burak sen dene sonuçları bize söyle Big Grin Özellikle o gargara konusundaki tecrübelerini lütfen bizler ile paylaş Big Grin

Burak Abi Dene Sen Onları Bizede Anlat Wink Maximus'a Felanda Anlatmaya
Çalışırsın İngilizce Berki Oda Dener Big Grin
Kulak ağrılarında da 1 damla idrar suyu hemencik iyileştiriyor bu da bi bilgi Smile
Artık kendi salatalığımı kendim yetiştiriyorum, acaba bunu domastede denesek olur mu ?

Olmadı Karpuz işinede gireriz =)

Sherlock

Eğer ki plajda akrep falan sokarsa hemen işetin birine ısırdığı yeri.

Ciddiyim.
Kendim işerim, başkasını işetmem arkadaş...
Hemen gargara yapalım.
(11-05-2010 02:49 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Kendim işerim, başkasını işetmem arkadaş...

Big GrinBig Grin
(11-05-2010 02:04 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Eğer ki plajda akrep falan sokarsa hemen işetin birine ısırdığı yeri.

Ciddiyim.

illa birisimi işemek zorunda ben işeyemezmiyim Big Grin

Sherlock

(11-05-2010 02:16 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(11-05-2010 02:04 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Eğer ki plajda akrep falan sokarsa hemen işetin birine ısırdığı yeri.

Ciddiyim.

illa birisimi işemek zorunda ben işeyemezmiyim Big Grin

Isabet ettirebilirsen sen bilirsin =D
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler