Arkadaşlar orjinal CD KEY aldım ve EA Download Manager ile EA.com sitesinden orjinal FIFA 11 i indirdim, kurdum hatta oynuyorum.1 aydır oynuyorum gerek online gerek Manager Mode olarak.Bugün ne olduysa maça başlayacağım zaman direk kapatıyor oyunu.Sistemim yeterli.Olmasaydı 1 ay boyunca oynayamazdım.İşletim sistemim windows 7.1 aydır olmayan bu sorun neden şimdi olyor anlam veremedim.Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ? Teşekkür ederim.
Oyunun sistem dosyalarıyla oynadınmı veya virüs bılaşmış olabilir.
Load/Edit dosyalarını saklayıp, oyunu PC'den tamamı ile kaldır ve tekrar kur.
Arkadaşın dediği gibi virüs taraması yapıyorum şu anda.Daha yeni vaktim oldu.Bir çözüm alamazsam tekrar kurmayı deneyeceğim.O kadar para saydım vallahi asabım bozuldu.

Lisansa birşey olmaz paran boşa gitmez merak etme. Sen sadece arkadaşların dediklerini yap yeter

sistem geri yükleme yapmayıda dene. Save dosyanda sorun olabilir. Normal exhibition maçda da mı atıyor ?
Normal dostluk maçında herhangi bir sorun yok.Dediğin gibi save dosyasında bir bozukluk olabilir.Şu an tekrar yüklüyorum ve girip bakacağım.Baktım yine aynı hatayı veriyor, emeklerimi hiçe sayıp baştan başlayacağım mecburen