Uploaded with
ImageShack.us
ya beyler gözünüzü sevem bi çözüm sunun ya
pc kasıyordu virus kapmıştu ekram kartı arzalanmıştı düzeltidi geri verirli
pc bundan önce w7 ve windows perceft 2 işletim sistemi varken bilen böyle kasma yoktu
bazı arkadaşlar bana XP dönüp Anti virus progamı bilen kaldırmamı söyledi gittim yaptırdım
Pc'de şuan difriz var bide warrock ek progam olarakda msn falan filam masaüstünü görüyorsunuz zaten bunlardan başka birşey yok
giriyom warrock ekram ayarları 640x480 mı 600x falan en düşükte oynuyom 8 kişilik odada oynuyom arkadaş ya orda kasıyor ya yemin ediyom klavye sinirden vurmaktan parmaklarım ağırdı ya valla yeter
pc özellikleri orda ekram kartı falan hepsi gözüküyor ben bu özelliklerle 8lik odada bilen oynayamıyacakmıyım arkadaş ya oynanmıyacaksa bu özelliklerle warrock kırcam atcam pc artık yemin ediyom sinirden başım ağırıyor ya yeter ya
bi çözüm yolu bilen varsa anlatsın lütfen .
8lik odada oynamak için game booster açıyom giriyom yine kasıyor
şuandaki mevcut progamlar
gördügünüz progamlar bunlar napayım şimdi ben sileyimmi ne varsa ozaman düzelirmi napayım artık
her türlü fikire açıgım sorun gitcekse tabi.
pc formattan alalı 16 saat olmadı bu arada .
pc satın alalı 1 sene bilen olmadı arkadaşlar bundan 2-3 ay önce en yüksek ayarlarda oynayan ben şimdi 8lik odada oynayamaz oldum
bazı arkadaşlarda der şimdi nasıl kasar ya o biçim kasıyor arkadaş öyle böyle değil bazen ekram kitlenip kalıyor masaüstüne atıyor ... offf
Şu Konu Sana Yardımcı Olabilir

bende de uzun süredir kasma oluyor işlemci ısısı ne durumda ? Ekran kartını güncelle gereksiz programları kapat Xp ye yama yükleme virüs programı olarakda kaspersky öneririm deepfrezi kaldır gereksiz bişey oda kasar pc yi kaspersky 7 indir kur diğer kaspersky sürülerine göre az Ram kullanıyor. Warrocka gireceğinde virüs programını kapatırsın sorun yaratmaz
Forumda bu konu ile alakalı bir araştırma yapabilirsin, gereken içeriğe sahip olduğumuzu düşünüyorum.
Pc Özellikleri:
AMDPHENOM 9950 Quad-Core
Processor
2.61 Ghz,3.00 GB RAM
Bunla eski warrock oynarken 1 kere bile kasma yokken artık zombi mod geldikten sonra oyun arada sırada hele 32 lik odalarda birazda olsun kasmaya basladı bunun nedeni bence warrock getirmiş olduqu Zombi moddan baska bişi değil artık yeni gelen hallowen odalarında 8 likte mermi yavas 16 lıkta ise oyun boku yemiş durumda geniş alanda 24 e kadar sorun yok 32 likte baslıor sorun !
Advanced System Care diye bir program var onu indir istersen.Pc yi hızlandırıyor.
kasmaması için bi program indirmeni önermem . önceden kasmıyo şimdi kasıyosa virüs vardır yada pc kaldırmıyodur.
@6 Arkadaş haklı, yeni gelen mod. ve mapler oyunun kasmasına neden oluyor. Zombi mod. gelmeden önce herhangi bir oyuncuda PC'nin özellikleri iyi olmasına rağmen sorun yoktu. Artık PC'si iyi olanlarda da kasmaya başladı. (Bende dâhil.)
bende kafayı yemek uzereyim onceden 40 lvl lık çarım vardı sıkıldım sildim simdi yeniden baslamak ıstedim sabahtan beri kafayı yedim çıldırıcam her türlü odada kasıyo önceden böle bisimi vardı yaw perfectdai ben o harikalıı özlediim için girdim buraya kafayı yicem bi çözüm lütfenn