Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ATPGaming.COM Tam Sürüme Geçiş Yaptı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Oyun dünyasının eksiklerini inceledik ve böyle bir projenin farkına 4 ay önce vardık bu projeyi gerçekleştirmek için büyük aşamalardan geçtik beta 1 beta 2 gibi yeterli desteği aldık ve şu anda burdayız .
ATPGaming.COM Online Gaming Community Tam Sürüme Geçti

Merhaba Arkadaşlar;

Yaklaşık 3.5 Aydır yürüttüğümüz http://www.atpgaming.com online gaming projesini size tanıtmak için uğradm sitenize umarım hatalı bir işe kalkışmıyorumdur, bugünden itibaren betamız bitmiş ve tam sürüme geçmiş bulunmaktayız

Projemiz: Her oyunda bir Alive Turkish Players aTp~ Clanı kurarak her oyunda bir atp odası veya serveri açmak her oyunda bir örgütlenme yaparak oyunlar arası iletişimi güçlendirmektir. Her oyunun forumda ve portalda kendine özel kısımları vardır. TeamSpeak Haber bölümü gibi oyuncularımız için her türlü hizmeti sağlamaya çalışıyoruz. Tek amacımız online oyun zevkini tekrardan ve küfürsüz, hilesiz, yaşatmak

Önce Şifresiz sonra kitlemizi tam edindikten sonra ki 20-25 gün içerisinde olacak şifreli hale gelecek oda ve serverlerimizle sadece forumdan vereceğimiz pass lerle giriş sağlanacak, böylece gayet kaliteli bir oyun olacaktır
Sizide aramızda görmekten gurur duyar, warrock aTp Clanı olarak saygılarımızı sunarız

WarRock aTp Clan Koordinatörü

hyperf0rce-0nerush3r

Eşzamanlı Server ve odalarımızın aktif olduğu oyunlar:

WarRock
Counter Strike 1.6
Point Blank
Combat Arms
Trackmania Nations Forever
Wolf Team
CrossFire

Sizlerin desteği ile daha çok oyuna ulaşmayı hedefliyoruz
Not: Yakında odalarımız şifrelencektir sadece girişler forumdan olacaktır Smile

Bize destek veren vermeyen herkese teşekkürler!
Al işte.Bi spam daha.
spammı yanılıyorsun bu bence güzel bi uygulama
Spam Değil Smile benim kendi yazım arkadaşım bir tanıtım sadece

Sherlock

Spam özelliği taşımadığı için uygun görüyorum , siteniz hayırlı olsun.
Hayırlı olmasını dilerim.
Teşekkür Ederiz!

Sizlerden de gerekli desteği en azından bir üye olmanızı bu proje herkesin yararına olacak bir şey oldugundan önerilerinizi vs bekliyorum.
Arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederiz!

Bize şu anda point blank ile ilgilenecek bir takım gerekiyor point blank oynayan arkadaşlar bana ulaşabilirler mi ? özel mesaj aracılığı ile 1 kişi başkan olacak Atp clanını kuracak Point Blankta ve odalarımızı açacak kendisi 1.5 2 ay denendikten sonra maaşlı olarak çalışmaya başlayacaktır bilginize.

İyi Günler!
Referans Adresler