Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oyundaki hack durumu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar nedir bu oyunun hali 10-15 tane seri exp odası her odada bi hack nolduda böyle hack patlaması oldu bu kadar hack yoktu oyunu bırakmayı bile düşünüyorum her odada 1 hack çıkıyom045.gif
Ben pek karşılaşmıyorum marien'De çok oluyor
Aynen çoğu marien khali'ye gir orda nadir çıkar Smile
Arkadaşım bende oyunu oynuyorum fakat oynayabildiğime dua ediyorum yine çünkü o seri ex odasının bana zararı yok -ki sanada olmadığına eminim adam kendi halinde yapıyor düşüyor cezasını buluyor sen normal odada veya arkadaşlarınla oynarsan sanada bir zararı olmayacaktır ve rahat oynayabilirsin.Herkez bundan dert yanıyor konu açıyor sen kur odanı normal oyna herkezin yaptığı gibi eski halinde olmadığına yine şükret oyunun Smile patlayıcı mapta +41 pre only odada opk oluyordu.Ben oyunun bu halinden bile memnun durumdayım
ne zaman hacksiz bi oyun olduki her zaman böyle bu oyun
Hacki çıkaranda yok etmeyende k2 network şirketi oldugunu düşünüyorum çünki bir aralar anti-kick vardı hacklerde ama birden gitti noldu zannediyorsunuz isteseler opk yı wh yi 3 günde yok edebilirler ama yapmıyorlar bu şeyler onların işine geliyor premıum ve g1 şatışları %50 artıyor.beyfendi
Referans Adresler