Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Herkese büyük geçmiş olsun.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Saros'ta 5.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Ege Denizi'nde merkez üssü Saros Körfezi olan Richter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çanakkale'nin yanı sıra İstanbul ve çevre illerde de hissedilen depremde, can ve mal kaybı yaşanmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Saros Körfezi olarak saptadığı 5.3 büyüklüğündeki deprem, saat 04.51'de meydana gedi. Deprem, başta Çanakkale olmak üzere İstanbul, Balıkesir, Edirne ve Tekirdağ'da da hissedildi.

Bu depremi bizde hissettik. Hemen yataklarımızdan kalkıp dışarıya çıktık şu ana kadar 2 deprem hissetmiştim ama bu kadar büyük bir deprem hissetmedim. Depremi yaşayan yaşamayan herkese büyük geçmiş olsun.

Bu da video.
http://www.beyazgazete.com/video/2010/11...premi.html
geçmiş olsun herkese...
Geçmiş olsun
Ben hissetmedim ama hissedenler olmuş.
Korktum ya 4 kere yaşadım hissettim depremi ben ama en büyüğü buydu.Tam film izlerken denk geldi kapılar gıcırdamaya başladı şiddetli oldu bu kez
"Yer şiddetli sarsıntısıyla sarsıldığı zaman, ve yer ağırlıklarını (dışa) çıkardığı zaman, insan da: "Buna ne oluyor?" dediği zaman..." (Zilzal, 99/1-3)

"Dehşetle sarsacak olan! Nedir o dehşetle sarsacak olan? Sen o dehşetle sarsacak olanın ne olduğunu bilir misin? O gün insanlar yayılmış pervaneler gibi olurlar. Dağlar da atılmış renkli yün gibi olur. Artık kimin tartıları ağır gelirse, işte o hoşnut edici bir hayat içindedir. Kimin de tartıları hafif gelirse, onun anası Haviye'dir. Sen onun ne olduğunu bilir misin? Kızgın bir ateştir. " (Karia, 101/1-11)
(11-03-2010 03:59 PM)Ottoman Yazılan: [ -> ]"Yer şiddetli sarsıntısıyla sarsıldığı zaman, ve yer ağırlıklarını (dışa) çıkardığı zaman, insan da: "Buna ne oluyor?" dediği zaman..." (Zilzal, 99/1-3)

"Dehşetle sarsacak olan! Nedir o dehşetle sarsacak olan? Sen o dehşetle sarsacak olanın ne olduğunu bilir misin? O gün insanlar yayılmış pervaneler gibi olurlar. Dağlar da atılmış renkli yün gibi olur. Artık kimin tartıları ağır gelirse, işte o hoşnut edici bir hayat içindedir. Kimin de tartıları hafif gelirse, onun anası Haviye'dir. Sen onun ne olduğunu bilir misin? Kızgın bir ateştir. " (Karia, 101/1-11)

Bu da değişik bi bakış açısı. Big Grin
Hissetmedim.
Geçmiş olsun..
bende hissetmedim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler