Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hayatımda gördüğüm en komik trailer;Crossfire
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
http://www.youtube.com/watch?v=QtqkmJkVvzk

Foruma video koymayı bilmiyorum.Ama izleyin size garanti veriyorum en az yüzünüzde bir tebessüm oluşacak!

Not:Warrockda olduğu gibi 2 takım var:Swatlar bir de teröristler.
Not 2:sonlara doğru acaip bir yaratık çıkıyor o mutasyon modudur.

sonlarına doğru süperleşiyor Big Grin
Videonun yarısı zaten tamamen başka oyunlardan alınmış. Big Grin

Ama diğer kısımlarını güzel yapmışlar. Warrock'dan da bekliyoruz böyle şeyler. Warrock'un ondan eksik yanı ne? Big Grin
son dakine koptum xD.kıza ıslık çalıyorlar birbirinin üstüne çıkıyorlar Big Grin
Çok hoşuma gitti . Oyuna başlayabilirim Tongue Big GrinBig Grin
oyunu güzel olmayabilir Smile oyununu oynamadım okuldan öğretmenin laptondan gizlice seyrettik.
Big Grin
Hiç bir oyunu küçümsememek lazım ne demişler :

-Gün gelir devran döner , Warrock eğilir CrossFire gömer.

Warrock bu hacklerle devam ederse devranın dönceği kesin.ARTİST
Cross Fire ile Point Blank arasında pek bi' fark yok, sadece Point Blank Türkçe.

Ayrıca bende Point Blank'ı öneriyorum, Crossfire'a başlayacağım diyenler boşuna başlamasınlar, Point Blank daha kaliteli. Smile

Video pek ilgi çekici değil aslında, zirâ arkadaşın dediği gibi başka oyunlardan alıntı yapılmış.
(11-03-2010 01:14 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Cross Fire ile Point Blank arasında pek bi' fark yok, sadece Point Blank Türkçe.

Ayrıca bende Point Blank'ı öneriyorum, Crossfire'a başlayacağım diyenler boşuna başlamasınlar, Point Blank daha kaliteli. Smile

Video pek ilgi çekici değil aslında, zirâ arkadaşın dediği gibi başka oyunlardan alıntı yapılmış.

Adam haklı. Point Blank betadan yeni çıkmış olmasına rağmen görüntülerde fark çok az.

Ayrıca Point Blank'ta silahlar dışında harita ve diğer karakterler çok iyi grafiklerle yapılmış. Silahların görüntüsü de yakında düzeltilir heralde.
Referans Adresler