oyunda çok görüyorum bazı arkadaşlar var marien geçiyor,dürbün açmadan takır takır sanki aug kullanıolarmıs gibi indiriyorlar sanırım pc ucuna nokta koyan bir program kullanıyolar bir nevi cross hair bazı forumdan mod larında bı kaç ss lerinde görmüştüm kıpkırmızı böyle,bu legal mi yoksa illegal mi legalse link rica edebilir miyim
Legal değil tabiki de. kullanmanı tavsiye etmem her türlü trojan,virüs vs olabilir içerisinde.
aslında güzel bir konu. açıkcası öncelikle oyunda bir bug olduğunu söylemem lazım bazen silah değiştirmeli zoom açmalarda oyuncu zoom açsa bile biz göremeyebiliyoruz. Böyle bir bug mevcut.
Onun dışında bahsettiğin tip programlar bir çok oyun için mevcut. Tabii bu legal demekmidir ? Hayır ama tam olarak illegal de diyemiyorum sebebi 2 insan düşünün birisi ekrana nokta koyuyor birisi counter için olan cross programını kullanıyor. 2 side aynı amaca hizmet ediyor ama birinin hiç banlanma riski yok birininse banlanma olasılığı var.
Nedir önerilen bir şey değildir ama kişinin sorumluluğundadır tamamen. Ben bu konuda o kadar tutucu değilim ama tutucu olanlarda var açıkcası. Tartışmaya çok açık bir konudur ama kullanmanız önerilmez kullanırsanızda her türlü sorumluluk size aittir.
Bunu illegal birşey olarak görmeyin Bazen bug olabiliyor
normalde cs halflife da bile snp hilesi var ortaya kırmızı nokta programı falan ama warrockta kullansalar bile işlemez oyun tasarımında psg aı ıw gibi silahlarda durbun acmadınmı çok farklı yerlere mermi gider onlarınki ayrı bir hack oldugundan normal tüfek gibi kullanıyorlar az raslanan bir durum bazıları alışmış playerlar onlara bişi diyemeyiz
Sorumluluk size ait ama program ile yapılanı HS algılarsa fena olur.
(11-01-2010 02:04 AM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ]Bunu illegal birşey olarak görmeyin Bazen bug olabiliyor
İki yüzlü bir açıklma. sana kalmış benim fikrim kullanmaman yanında. Turgay haklı
ben ekranı tükenmez kalemle çizdim sniper için

.