Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Selam WTR Ailesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selam Arkadaşlar Warrock'a tekrardan başlamış bulunuyorum. Çok eskiden oynadığım bu oyuna yeniden başlamak iyi oldu.Hatırlayanlar bilir eski oqueys nickli acountumu sattıktan sonra oyunu bırakmıştım. Şimdi tekrardan lloqueysll ile geri dönmüş bulunmaktayım. Adım: Tuğkan ARTİST
Eski md500 cülerdendim hatırlayan bilir.Tanımayanlar için eski videolarımdan bir kaçını koyiyim victory.gif

Herkese İyi Oyunlar..*.
HoşGeldin .
Aleyküm Selam Tuğkan, WarrockTR Ailesine hoş geldin.Asil bir Türk insanında olması gereken tüm meziyetlerinle Ailene katkıda bulunmanı temenni ederim.

Lakin, unutanlar veya bilmeyenler için tekrar hatırlatmak gerekirse; Türk Gençlerinin dahil oldukları her ortamı sabote etmek için "özel olarak yetiştirilmiş provokatörler" işbaşındadır! Sanılmasınki; Herşey bir oyun için söylenmekte! Oyun içinde oyuna gelmemek için sorumlu ve duyarlı olmayı öğrenmek, birlik ve beraberlik içinde bulunmak şarttır.

Farkında olmak için, farkına varmak lazımdır.

Saygılarımla.
Harun kardeş çok güzel demişin. Tekrardan hoşbulduk DOST
Hoşgeldin
tuğkan =))) eski bir BBD'li =)) Naber dostum =) ben turgay, gstrgy07 ve bbdgstrgy =))
Hosgeldin de WRT değil WTR Big GrinBig Grin
vay turgay naber ya Smile geri döndük bakalım sen napıyon oyun nick ne şimdiki ?
Hoşgeldin tekrardan Wink
(10-31-2010 10:43 PM)PesimistTR Yazılan: [ -> ]Hosgeldin de WRT değil WTR Big GrinBig Grin

Ben orda wrtr demek istemiştim r unutmuşum sonda Big Grin (tükürdüğümü yalama alışkanlığım yokda) Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler