12-06-2009, 03:13 AM
Bazı arkadaşlar bu konuda zorlanıyo,cevabını bulamıyorlar...
Bahsettiğim olay: herhangi bir odaya girdiğmizde ekranda loading dolup harita adı çıktıktan sonra karakterimiz ekrana geliyor...
Bazen karakter ekrana gelir gelmez hemen el başlıyor bu yüzden ''Tamam'' butonuna basamıyoruz... Ve öldükten sonra diğer el bugda kalıyoruz...
Bunun nedeni ''Tamam'' butonuna basamamamızdır... Bu yüzden loading dolarken Enter'e basılı tutun,bir daha karşılaşmıyacağınızı umuyorum...
Tabi ki bazen ''Dur şu çayımdan bir yudum daha alıyım''
derken oyun başlıyıveriyo birden,basamıyoruz Enter'e... Bu tür durumlar istisna tabii.. :lol:
Neyse inşAllah birilerine yardımcı olabilişimdir... İyi forumlar...
Bahsettiğim olay: herhangi bir odaya girdiğmizde ekranda loading dolup harita adı çıktıktan sonra karakterimiz ekrana geliyor...
Bazen karakter ekrana gelir gelmez hemen el başlıyor bu yüzden ''Tamam'' butonuna basamıyoruz... Ve öldükten sonra diğer el bugda kalıyoruz...
Bunun nedeni ''Tamam'' butonuna basamamamızdır... Bu yüzden loading dolarken Enter'e basılı tutun,bir daha karşılaşmıyacağınızı umuyorum...
Tabi ki bazen ''Dur şu çayımdan bir yudum daha alıyım''
derken oyun başlıyıveriyo birden,basamıyoruz Enter'e... Bu tür durumlar istisna tabii.. :lol: Neyse inşAllah birilerine yardımcı olabilişimdir... İyi forumlar...