Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Well have to happy halloween bobby sands
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

TaTy

Alıntı:Bu kadar *şey*, bu kadar *şey* insanlar görmemiştim sabah sabah iyi eğlendirdiniz. Jacobs Filtre Kahve ve Pink Floyd ile uykumu açarken, öpüyorum sizleri kupkuru dudaklarımla.

[Resim: 29983737.jpg]
Bu adamın ceza alması lazım.Bizim milletimizi assagiliyor.Birde utanmadan gidin Taksimde kutlama yapın diyor.Bugün ki yapılan hain saldırı saatin de konu açılmış.
Adminler seviyor bu adamı. Ceza meza almaz.
(10-31-2010 03:07 PM)PesimistTR Yazılan: [ -> ]Bu adamın ceza alması lazım.Bizim milletimizi assagiliyor.Birde utanmadan gidin Taksimde kutlama yapın diyor.Bugün ki yapılan hain saldırı saatin de konu açılmış.

Sanmıyorum son dediğin şeyin ilişkili olucağını ama ilk dediğinde haklısın
(10-31-2010 03:43 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Adminler seviyor bu adamı. Ceza meza almaz.

Doğru söylüyorsun.Adamın rep puanına baksana.Cogu bir admin tarafından verilmis
onun sanırım forumda yaklasık bir 5-6 tane banı var. Banlıyoruz yeni açıyor banlıyoruz yeni açıyor. uğuru tanırım banladıktan sorna gene benzer bir konu açacaktır yada mesaj atacaktır. 2. bir benzer vaka olmasın diye banlamadım ama çok istiyorsanız banlarız hiç sorun değil
Bu yazıları yazabilecek kadar ''boş'' bir insan olarak aklıma sadece birtek isim geliyo.Bu yazımı okursa o da anlayacaktır zaten.İsim vermeme gerek yok.Baş harfi ''U'' Smile

Banlamaktan yorulduk bunu...
Uğur ? Big Grin
Anlamadım. Ne bu adam şimdi. Türk mü?
Gereksiz bir yazı. Bizim kültürümüzde böyle şeylerin yeri yok. Ayrıca yazıda üstü kapalı bir aşağılama var. Bu yazıyı yazan kişinin hangi din'e mensup olduğunu merak etmekteyim ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler