Arkadaşlar Hesabıma Giremememden Dolayı
Ortak Arıyorum
ID:x0nl1n3x
LeveL:37
İtem:Famas
(Exp Hapları Var)
Exp:%57
Ortak Olmak İsteyenler
Ad:
Soyad:
bilgilerini ö.m. İle İletsinler Yada TS Altından Görüşme Yapılacaktır
Tuğberk bi şekilde iletişime geç benimle ! Ortak filan alma o chara !
(10-30-2010 09:34 AM)arkadas178 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Hesabıma Giremememden Dolayı
Ortak Arıyorum
(Exp Hapları Var)
Ortak Olmak İsteyenler
Ad:
Soyad:
Herhangi bir nedenden dolayı War Rock hesabınızı başkasıyla paylaşmaktan vazgeçin lütfen.Yıllardır, iyi niyetli bir şekilde olsa dahi, hesap paylaşımından dolayı mağduriyetlerin yaşandığına şahit olmaktayım.Oyun lobisinde, paylaşılmış hesap bilgilerinin teşhir edildiğini, forum sitelerinde kaos ve kargaşaya neden olduğunu görmekteyiz.
Size tavsiyem, hesabınıza hiç bir şekilde girmeyecekseniz, hesabınızı satışa çıkarmanız daha isabetli olacaktır.
Saygılarımla.
(10-30-2010 11:15 AM)rayligh Yazılan: [ -> ] (10-30-2010 09:34 AM)arkadas178 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Hesabıma Giremememden Dolayı
Ortak Arıyorum
(Exp Hapları Var)
Ortak Olmak İsteyenler
Ad:
Soyad:
Herhangi bir nedenden dolayı War Rock hesabınızı başkasıyla paylaşmaktan vazgeçin lütfen.Yıllardır, iyi niyetli bir şekilde olsa dahi, hesap paylaşımından dolayı mağduriyetlerin yaşandığına şahit olmaktayım.Oyun lobisinde, paylaşılmış hesap bilgilerinin teşhir edildiğini, forum sitelerinde kaos ve kargaşaya neden olduğunu görmekteyiz.
Size tavsiyem, hesabınıza hiç bir şekilde girmeyecekseniz, hesabınızı satışa çıkarmanız daha isabetli olacaktır.
Saygılarımla.
Harun abiye katiliyorum bencede hic kimseyle hesabini paylasma.Ilerde sorun cikar.Eger real dan cok SIKI(duzeltirseniz sevinirim bu pcde I harfi yok) bir arkadasin varsa veya akraba ama guveniyorsan onunla paylas.
İllaki ortak arıyorum diyorsan yakın çevrenden veya arkadaşlarından birisiyle ortak ol tanımadığınız kişilerle ortak olmayın. Sonrada hesabım çalındı diye üzülmeyin.
Charım Satılıktırda ..
Ortak ARAMIYORUM SATILIKTIR
öneriler için teşekkürler