Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: sahinkral2 hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
meraba ben sahinkral2 bu foruma 3.üyeliğim sadece bir admine lan dediğim için sürekli banlanıyorum lan demek ban sebebi olmamalı bence ltfn artık banlamayın başka adam gibi forum yok kime lan dediğimi hatırlamıyorum ama özür diliyorum
Kişilere/Şahıslara Hitap şekline dikkat etmelisin o ifade bence son derece kaba ve söylenmemesi gereken bi cümle. bir yerde kalıcı olmak saygı görmek istiyorsan insanları/kişileri kırmamalısın...
evet kaba ama bilmiyorum günlük hayatında ''lan'' ı kullanmayan kaç kişi var
Sevgi ve hoşgörü yerine şiddet ve nefrete yönelmek, isabetli bir tercih olmayacaktır. Yaşanmış üzücü haberlerden çok küçük bir kısmını dikkatinize sunuyorum.

Saygılarımla.

"Lan" dedi diye öldürüldü.Tıkla

Amiri "lan" dedi diye intihar etti.Tıkla

Dolmuş'ta "yer verme" yüzünden cinayet işlendi.Tıkla

"20 kuruş" için cinayet işlendi.Tıkla

"Tuzluğu uzatmadı diye" 25 yıllık eşini öldürdü.Tıkla
(10-29-2010 02:58 PM)saddda Yazılan: [ -> ]evet kaba ama bilmiyorum günlük hayatında ''lan'' ı kullanmayan kaç kişi var

Burası günlük hayatındaki insanların olduğu bir forum değil baban yaşındaki adama burda lan diyor olabilirsin veya küçüğüne fakat önemli olan burda tanımadığın samimiyetin olmayan insanlara hitap şeklin kimse bu saygısızlığı duymak zorunda değil.
(10-29-2010 03:48 PM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ]
(10-29-2010 02:58 PM)saddda Yazılan: [ -> ]evet kaba ama bilmiyorum günlük hayatında ''lan'' ı kullanmayan kaç kişi var

Burası günlük hayatındaki insanların olduğu bir forum değil baban yaşındaki adama burda lan diyor olabilirsin veya küçüğüne fakat önemli olan burda tanımadığın samimiyetin olmayan insanlara hitap şeklin kimse bu saygısızlığı duymak zorunda değil.

Aynen Bundan Sonra Yapmazsın Umarım.
(10-29-2010 03:48 PM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ]

Çok isabetli bir cevap işte es geçtiği noktada bu, karşındakinin kim olduğunu, kaç yaşında olduğunu bilmeden nasıl öyle bir uslup takınılabilir. Çok ilginç doğrusu.
(10-29-2010 03:22 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Sevgi ve hoşgörü yerine şiddet ve nefrete yönelmek, isabetli bir tercih olmayacaktır. Yaşanmış üzücü haberlerden çok küçük bir kısmını dikkatinize sunuyorum.

Saygılarımla.

"Lan" dedi diye öldürüldü.Tıkla

Amiri "lan" dedi diye intihar etti.Tıkla

Dolmuş'ta "yer verme" yüzünden cinayet işlendi.Tıkla

"20 kuruş" için cinayet işlendi.Tıkla

"Tuzluğu uzatmadı diye" 25 yıllık eşini öldürdü.Tıkla

wow
değişil bir konu bende lan diyorum herkeze ama artık demem biri yapmassın umarım demiş ama adam banlanmış kim banladıki bende bazen lan diyorum bişey olmz deme banada
Referans Adresler