Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Osmanlı İmparatorluğu'nun Ok Atışı Dünyayı Şaşırtıyor!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
240 km nasıl bir hızdır ya
Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK "Türk evladı ecdadını tanıdıkça, daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır." diyerek, Yüce Türk evladının ilham alacağı kaynağı işaret etmiştir.

Tarih sayfaları arasında empati yaparak dolaşın.Ezbere dayalı ve unutulmaya mahkum bir anlayıştan uzak durun.Malazgirt'te Yüce Türk Hükümdarı Alparslan ile Bizans hükümdarı Romen Diyojen arasında geçen şu diyaloğu empati yaparak yaşayın;

Alparslan: "Eğer ben senin önüne esir olarak getirilseydim ne yapardın?" Roman Diyojen: "Ya öldürürdüm, ya da zincire vurup Konstantinopolis sokaklarında gezdirtirdim." Alparslan: "Benim vereceğim ceza çok daha ağır. Seni affediyorum ve serbest bırakıyorum."

Yüce Türk Evladı olduğunuzu hiçbir an, hiçbir zaman, hiçbir koşulda unutmayın.Sorumlu ve duyarlı, güçlü ve dinamik, çalışkan ve başarılı, azimli ve kararlı, şefkatli ve hoşgörülü, cesaretli ve korkusuz, alim ve erdemli bir neslin üstün özelliklerini ileriye taşımak mecburiyetinde olduğunuzu "bir an" bile aklınızdan çıkarmayın.

Saygılarımla.

Bir Türk Genci
Referans Adresler