Arkadaşlar ben pek dinar iyi kasan biri değilim çok dinara ihtiyacım var ama bu ihtiyacımı gerçekleştiremiyorum 1 günde en fazla 2000 falan yapıyorum CQC de Zombi de 2 3 kişiyle oynayınca ne dinar gelio ne exp tek basıma oynayıncada lag tan 4 wave ye kadar 8.30 dakikada geliyorum oda 250 300 dinar verio baska yöntemleri var mı Saygılarımla

FFA da iyi dinar kasabilirsin ama uzun süre oynayınca banlanma riski taşıdığını söylüyorlar.Ayrıca afk odalarında da bu ihtimal var (ban riskiyle beraber).Benim sana tavsiyem aralıklarla ffa oynaman.Ama uzun süre oynarsan accountun yasaklanabilir.
AFK odalarına girmemi mi tavsiye ediyorsun ?
Şahanberk bi' şey bilmeden konuşma ya da konu açma, OK? Ayrıca FFA yapanların hepsi 'AFK' değil, bunu bil!
Zombi mod. yaparak gün boyu oynarsan 10.000 dinar kasarsın.
Evet normal afk olmayan ffa oyna güzel dinar kasarsın her ffa diyişimizde herkezin aklına afk geliyor

senin bence kafandan zorun var

, ben afk odalarına girmek derken opk yapan oyuncuların odasında mı dinar kasmamı tavsiye ediyorsun diye cümle kurdum ama modsun ya artistliğğini yapıcaksın

Benden sana tavsiye zombi modda iyi dinar kasarsın orda dene..

Ben sabahtan aksama kadar afk olmayan ffa oynuyorum ve charim hala duruyor.Uzun sure oynasan bilemem ama.
Demekki bn sürekli ffa oynadığım için 1 levele düştüm.Burdan yetkililerin ailelerine selamlar.
(10-28-2010 01:38 PM)DobleArmadas Yazılan: [ -> ]AFK odalarına girmemi mi tavsiye ediyorsun ?
Hayır normal ffa yazdıklarımı anlamıyla okursan sevinirim.Özellikle dedim o odalara girme ve aşırı ffa oynama diye.