Fifa Manager 2011 demo yayımlandı. EA’nın manejerlik oyunu olan Fifa Manager serisinin son oyunu olan Fifa Manager 2011 ‘in demosu yayımlandı. Oldukça gerçekçi bir oynanış sunması beklenen oyun 29 Ekim 2010 tarihinde dağıtımına başlanacak.
Demo, Fransa, Polanya, İngiltere, İspanya ve Almanya liglerinde 6 ay boyunca menejerlik yapmanıza olanak sağlayacak ayrıca demo içindeki kaydettiğiniz dosyaları full sürümde de kullanabileceksiniz.
Evet son olarak oyunu merak edenler ve oynamak isteyenler için fragman niteliğinde olan 1 gb demoyu
buradan indirebilirsiniz.
açıkcası her serisini yakından takip ettiğim bir oyundur. özellikle Warrock'dan önce bu oyunun resmi türkiye fan sitesi olan
http://www.teknikdirektor.gen.tr adresinde 2-3 yıl takılmıştım hatta Türkçe yama ekiplerinde de bulunmuştum. Hatta Warrock'ıda o forumda açılan bir konu ile keşfetmiştim =)) msn adresiminin neden turgay.emek@tenikdirektor.gen.tr olduğunu merak edenler sanırım öğrenmişlerdir =)
Neyse oyunu uzun yıllardır takip edende birisi olarak size demoyu indirmeyin diyecektimki... yazıda bir şey dikkatimi çekene kadar =)
Bu demonun özelliği genelde oyunu tanıtmaktır vede oyun süresi ile 6 ay bitince oyunda kapanır ama bu sefer oyunun yeni sürümünde kaldığınız yerden devam etme özelliği eklenmişki bu yoktu eskiden. Sırf bunun için demo indirilebilir gerçi şurda kısa bir süre kaldı oyunun çıkmasına ama FifaManager geç çıkmasıyla vede ertelenmesiyle meşhur bir oyundur =))
Kesinlikle oyunu size öneririm mevcut her türlü teknikdirektorluk oyunlarından daha iyidr
(10-27-2010 11:06 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bu demonun özelliği genelde oyunu tanıtmaktır vede oyun süresi ile 6 ay bitince oyunda kapanır ama bu sefer oyunun yeni sürümünde kaldığınız yerden devam etme özelliği eklenmişki bu yoktu eskiden. Sırf bunun için demo indirilebilir gerçi şurda kısa bir süre kaldı oyunun çıkmasına ama FifaManager geç çıkmasıyla vede ertelenmesiyle meşhur bir oyundur =))
Demo ile oyun arasında ufakta olsa bir takım farklılıklar olmuyor mu?
fifa yı 4 seneden beri oynamıyom yani warrocka basladıgımdan beri