Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beyler artık yeter GM bile şifreleri veriyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bugün event olacaydı ancak SAYIN GM hazretleri her nedense oda şifrelerini başlaklarına verdi. Buda yetmezmiş gibi ona PMden dil döktüm ve rica ettim "lütfen gel geniş alanda senin adında oda kurdum gel orda konuşalım" dedim. Bilin bakalım ne oldu? :angry: :angry:

Bırakın gelmeyi PMlerimin bir tanesine bile cevap vermeye tenezzül etmedi. Böyle kepazelik olmaz kardeşim. Beni oyunun resmi forumda bilen bilir her şeye olumlu yakşalaşn birisiyim ama YETER artık. Oyuna para verip oynuyoz karşılığında bu mu olacak? Yok ya??? <_< <_<

Bu arada Turgay sevgili arkadaşım boşuna uğraşma canını yemene değmez bu oyun adam olmaz.

Aşağıda PMlerimin SSleri var buyrun. Benden artık bu kadar.

[Resim: screenshot005pe.jpg]
[Resim: screenshot004vt.jpg]
[Resim: screenshot003gn.jpg]
[Resim: screenshot002dm.jpg]
[Resim: screenshot010of.jpg]
[Resim: screenshot006sm.jpg]
[Resim: screenshot009gj.jpg]
sen bukadar ss koymuşssunda ben bir şey anlamadım bunlardan

TaTy

Ne anlatmak istediğini ben anladımda neyse
Nasıl anlamadınız? GMe PMden soruduklarında şifreleri veriyolar. Üstelik adamdan rica ettim oyun bitişi gel beraber konuşalım dedim. Adam tenezzül bile etmedi bana cevap versin bırakın gelmeyi. Hepsi SSlerde var.
Adam şifreyi başkalarına önceden vermiş olabilir ancak sen bunu kanıtlayamadığın sürece kendisini "tahmin ederek bulup girmişler" diye savunabilir, kendisininde senin odana gelme zorunluluğu yok.
Doğrudur belki söylediklerin ama böyle.Hayat adil değil.
Kesinlikle şifre açıklanmadan 3-4 dak önce 2-3 kişi vardı odada..
PM ile şifreyi vermesi bence yanlış ama yapılan event çok iddaa lı olmayabilir bulunmadığımdan bilemeyecem ama bir gerçek varki o GM'ye pm atan tek kişi sen değilsin. Pm attığın ingilizcende biraz yarım yamalak olduğundan GM zaten seni yer yer anlamamış olmalıdır. Orda gm ye demissinki "seninle yürümek istiyorum =)" Onun dışında zaten GM nin senin odana gelip konuşmasını beklemiyorum. Adama aynı anda bir sürü pm geliyor işi gücü yok seninle muhabbetmi edecek...
Aslına bakarsanız sorun zaten Türk Game Master'ın olmayışı oyunda. Ancak bununla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Umuyorum ki yakın zamanda Türk bir Game Master oyuna atanacak. Haberini bekliyorum.
evet odalara birkac saniye bile olsa, sifre verilmeden onceden insanlar girebiliyor cok garip.

turk0lord

bu konu daha çok sular götürür.
Referans Adresler