Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Herkez Baksın Bıktım Artık
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Benim şu lag sorunumu çözün arkadaşlar : 4v4 CQC den baska hiç bişi yapamıyorum oynayamıyorum bıktım artık.Herşeyimi anlatıcam,her şeyi yazıcam.8v8 oyun oynayamıorum,battle oynayamıorm hatta yeri geldiginde 4v4 bile oynayamıorm.

İnternet Hızım :

[Resim: 1005713336.png]

Sistem Gereksinimlerim :

Nvidia Geforce 8600 GT - Ekran Kartı
2 GB Ram - Ram
İntel Pentium Dual Cpu E2200 @ 2.20Ghz
Fiziksel Adres Uzantısı

arkadaşlar sistemim bu oyunu 800*600 ün bir üstündekiyle oynuyorum her şey yüksekte oynuyorum,ama genede kasıyor genede mesela 2 tane dusmanın arasına daldıgımda oyundan bıkıyorum lütfen yardım edın arkadaşlar SadSad
Güzel Ama Sebep ne acabA?
of kafan mı güzel senin ya cevabın yoksa soruma soruyla karşılık verme zaten sinirliyim Angry mod olmak için her konuya cevabını bilmesende sırf Turgay abi nin gözüne girmek için elalemi oyalama AngryAngryAngry

Sherlock

Arka Planda ne tür programlar çalışıyor ? Görev Yöneticisi / İşlemler den RAM yiyen programlara bi' bak derim ayrıca antivirüsü kapatıp da oynamayı dene.
Arkaplanda her türlü hızlandırıcı çalışıyor , oyuna girmeden zaten eset kapatıyorum warrock u yakalayıp siliyor çünkü Big Grin
ekrn.exe diye bir şey açılıyor habire 55,051 ram yiyor
İşletim sisteminide yazarmısın
Ekran kartının ve işlemcinin üzerindeki fanları kontrol et ve Ram temizleyici program kullanmanı öneririm ...
Bu kadar sinire gerek yok, bu lag sorunu sadece War Rock oyununda değil, tüm oyunlarda olur. TTNet ile görüşmen gerekiyor, bu konuda bizim yapabileceğimiz pek bi' şey yok.
Sadece arkaplanda 'internet' yardımı ile çalışan tüm program ve oyunları kapat. Gerekirse MSN'i dâhi kapat. (Açıksa.)
Sorununu tam olarak açıklayamamışsın . Game Booster'la ilgili konu açıyosun 8v8 oynayamıyorum diyosun Demekki bilgisayarın kasıyor oyunda. Sen lag var diyosun ? İnternet hızın iyi. Ama sanırım sen lagı ve kasmayı ayırt edemiyosun Tongue
Olabilir Legendo Ama Hiç Bir Oyunda Kasma Sorunu Olmuyor Point Blank ta Wolf Team da falan
Referans Adresler