İyi günler WarrockTR ekibi, G1 adlı siteden satın almış olduğum "[WR]Bronze to Gold Premium-Upgrade 30 Days" adlı ürün ile ilgili bir sorum olacaktı.Yardımcı olursanız çok sevinirim (teknik destek ekibinide sordum henüz cevap bekliyorum).
Bronz premi 1-5 gün arasındayken 1 aylık golda yükseltmek amacıyla bu ürünü aldım ancak bronz prem bitmesine rağmen hala gold preye geçmedi tek elime geçen gold prede verilen dinar miktarı.Neden aktif olmadı bu daha önceye dayalı bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
Hiçbirşey anlamadım. G1 Adlı bir site de yok

bronz premium'u gold premium'a yükseltmek mi? öyle birşey mi var tam anlamadımda
(10-25-2010 07:34 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Hiçbirşey anlamadım. G1 Adlı bir site de yok 
Anlamayacak bir şey yok. Premium yükseltme diye bir şey var
http://gamersfirst.ekolay.net/marketplace/warrock/ adresinde.Yani bronz preyi silver yada golda.Silversa gold preye yükseltebiliyorsun.Ancak nedense benim premiumum aktif olmadı ve bu ürünü ilk kez satın aldım ve kullanmayı denedim.Olumsuz bir sonuç çıktı ortayada.
Galiba gamersfirstin resmi sitesinden premium almış. Ancak "Bronze to gold premium" diye birşey yok

. Gold alırsan bronz iptal olur gold gelir. Bronz varken bronz alırsan süresine eklenir. Daha önce g1in resmi sitesinden hiç alışveriş yapmadım ama eğer sen kodu bir şekilde yazdıysan gelmesi lazım. E-mail adresine bak . Yine kod yoksa ticket bölümünden destek alarak ticket at derim. ama sorunu güzel bi şekilde açıklarsan iyi olurdu.
(10-25-2010 07:42 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Galiba gamersfirstin resmi sitesinden premium almış. Ancak "Bronze to gold premium" diye birşey yok
. Gold alırsan bronz iptal olur gold gelir. Bronz varken bronz alırsan süresine eklenir. Daha önce g1in resmi sitesinden hiç alışveriş yapmadım ama eğer sen kodu bir şekilde yazdıysan gelmesi lazım. E-mail adresine bak . Yine kod yoksa ticket bölümünden destek alarak ticket at derim. ama sorunu güzel bi şekilde açıklarsan iyi olurdu.
Arkadaşın dediği gibi yükseltmek diye birşey yok bronz'a gold yüklersen bronz gider gold gelir.
Arkadaşlar silver yada bronz bir üyelikten gamersfirste giriş yapın ve premium bölümünü inceleyin eğer göremezseniz upgradeyi gelin tekrar konuşalım bu konuyu.
Evet Var Biliyorum Premiumu Yükseltebiliyorsun Ama Sorununu Çözemedim

(10-25-2010 08:27 PM)PoLeMicK Yazılan: [ -> ]slaphappy e ulaş . Öm at . Ticket hazırlayın , G1 e bildirin . Gereken yapılacaktır .
Slaphappy : http://forum.warrocktr.com/Uye-slaphappy
ÖM attım cevap bekliyorum.Burdan da yayınlarız inş. aynı durumda kalan arkadaşlar kullanır.