Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce Neleri Alayım?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle sa arkadaşlar premium alıcam toplamda 200 bin dinarım olacak sizce hem en seri exp kasma bakımından hem en güzel silah bakımın (PX ve Armory dahil) neleri alayım her türlü şekilde oynarım fakat karar veremedim yorumlarınızı beklerim şimdiden teşekkürler
exp kasmak istiyosan ammo m14 6 slot change flash al lwl in düşükse exp up alma mp7a1 al 5slota koy 3 ede mp5 i koyarsın ama assult olcaksan famas m249 flash adrenalin almanı öneririm
%30 exp up bide alırsan %20 + ammo al.Silah olarak 1 mp7a1 al bu kadar paranı bitirme bir kerede.
Exp uplar + ammo + m14 + flash + mp7a1 Smile
(10-25-2010 06:41 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Exp uplar + ammo + m14 + flash + mp7a1 Smile

bu dediklerinden 30 günlük alırsa parası biter ben söyliyim sonra napıcak Big Grin
Beyler eyvallah sağolun yorumlar için lwl 37 de şimdi olsam engineere ammo m14 flash mp7a1 mi alayım yoksa assaulta flash adrenalin famas m249 ( ya da m60 ) yüzde 30 exp up mı alayım ? bir de kardeş parayı harcasam bir şey olmaz o sorun değil bir de bir sorum olacak 100 de 30 ve 100de 20 expi beraber alırsam yüzde 50 olur mu ?
exp istiyorsan engineer diz assault'u seviyorsan onun için item al.
Bence 6. Slot change ile birlikte enginere al mp7a1 ı medıcdede kullanırsın
tmm beyler çok sağolun engineer dizeyim bir de fantazi olsun diye m60 ya da m249 alırım Big Grin şu sorumu da cevaplarsanız sevinirim yüzde 20 ve yüzde 30 beraber alınca yüzde 50 mi artıyor yoksa son alınan artırıcı mı geçerli oluyor ?
(10-25-2010 06:51 PM)townchekme Yazılan: [ -> ]tmm beyler çok sağolun engineer dizeyim bir de fantazi olsun diye m60 ya da m249 alırım Big Grin şu sorumu da cevaplarsanız sevinirim yüzde 20 ve yüzde 30 beraber alınca yüzde 50 mi artıyor yoksa son alınan artırıcı mı geçerli oluyor ?

%50 oluyor diye biliyorum çünkü ikiside farklı alınan bişey.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler