Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Önümüzdeki 23 Günde 43 Oyun Geliyor!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sonbaharın gelmesiyle oyun sezonu açıldı, yine hangi oyunu oynayacağımızı bilemedik. Özellikle bu hafta tam bir patlama yaşayacak oyun marketlerinin rafları. İçlerinde Fable III, Star Wars: The Force Unleashed ve Rock Band 3 hit olması beklenen oyunlarında bulunduğu liste şöyle:

24 Ekim Pazar

Shaun White Skateboarding (PS3, Wii, 360)

25 Ekim Pazartesi

Bit Trip Fate (Wii)
Dragon Age: Origins - Ultimate Edition

26 Ekim Salı (ööeehh)

Fable III (360)
Rock Band 3 (DS, PS3, Wii, 360)
Star Wars: The Force Unleashed II (DS, PC, PS3, Wii, 360)
Lego Universe (PC)
Cabela's Dangerous Hunts 11 (Wii, Ps3, 360)
WWE SmackDown vs. RAW 2011 (PS2, PS3, PSP, Wii, 360)
Red Dead Redemption Undead Nightmare Pack (PS3, 360)

Ayrıca: Blood Drive (PS3, 360); CSI: Fatal Conspiracy (PC, PS3, Wii, 360); DeathSpank (PC); Deca Sports 3 (Wii); Grand Theft Auto IV: The Complete Edition (PS3, 360); Mercury Limited Edition Bundle (PSP); Monopoly (DS); Monopoly Streets (PS3, Wii); SBK X: Superbike World Championship (PS3, 360); Shank (PC); Superstars V8 Racing (PS3); The Fight: Lights Out (PS3); The Sims 3 (DS, PS3, 360); The Sims 3: Late Night Expansion Pack (PC); Tony Hawk: Shred (PS3, Wii, 360); (DS, PC, PS3, Wii, 360); Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 5 (PSP); Z.H.P. Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman (PSP)

27 Ekim Çarşamba

Intellivision Lives! (DS)
Pinball FX 2 (360)

28 Ekim Perşembe

Blood Bowl: Legendary Edition (PC)

Kasım'da:
2 Kasım: God of War: Ghost of Sparta, GoldenEye 007, Fist of the North Star: Ken's Rage.
4 Kasım: Kinect Sports, Kinectimals, Motion Sports, Fighters Uncaged.
9 Kasım: Call of Duty: Black Ops, The Sims 3.
16 Kasım: Assassin's Creed: Brotherhood, Need for Speed: Hot Pursuit, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, The Sly Collection.
17 Kasım: NBA Jam.
(10-25-2010 03:51 PM)Mustafa kem Yazılan: [ -> ]Call of Duty: Black Ops bir tek bunu bekliyorum
9 ile 16 Kasım tarihleri dışında gelecek oyunların hiç biri kayda değer değil.
God of War ghost of sparta çıktı Smile
Gelecekleri varsa görecekleride var !

Smile
(10-25-2010 03:51 PM)Mustafa kem Yazılan: [ -> ]Call of Duty: Black Ops bir tek bunu bekliyorum
Baya oyun gelcekmis.
Call of Duty Black Ops bunu bekliyorum, geldiği gibi orjinalini alacağım ondan sonra ver elini Multiplayer. Şu anda modern warfare 2 multiplayer oynuyorum gerçekten harika.Wink
(10-25-2010 04:53 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]9 ile 16 Kasım tarihleri dışında gelecek oyunların hiç biri kayda değer değil.

Kayda değer değil ii bak istersen Smile
Ben Read Redemption'u istiyorum.Ama PC'ye çıkmıyor Sad Bide Call of Duty:Black Ops.Beklemek canımı sıktıSad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler