Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Derbi Yorumu (Tarafsız Kimse Kızmasın)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Tarafsız, kimse kızmasın mı?
Tarafsız kimse kızmasın mı? huhh
Ne Bekliyordun Gs yi Oveyimmi Soner Kardes Big Grin
Yorumunuz tarafsız değil çok kışkırtıcı olmuş. Ben bir galatasaraylı olarak çok sevindim ama arada karıştırdığınız ince bir çizgi var Galatasaray'ın sevindiği konu Fenerbahçe ile Kadiköy'de beraber kalmış olması değil. Pino ve Elano gibi futbolcuların takıma kazandırılması, özgüven sağlanması. Hagi ve Tugay gibi eski futbolcularımızın takımımızın mantalitesini değiştirecek kapasitede olduklarını görmemiz ve birçok eksiğe ve olumsuzluğa rağmen iyi bir oyun çıkarmamız çok sevindiricidir. Bunu belirtmek isterim.
Dürüst olmak gerekirse beraberliğe sevinmedim yenilseydikte aynı şekilde olurdu tepkim.Galatasaray'ı 2 yıldır ilk defa böyle gördüm.Fener maçlarında ilk defa bu kadar rahat bir şekilde başladılar.Herkez iyi oynadı diyebilirim takımda.Pino hiç oynamıyordu Elano koşmuyordu bile.Gerçekten Hagi & Tugay ikilisi hayırlı olacak bu takıma.
Takım tutan adam her nekadar tarafsız yazıyorum desede yazamaz bu sadece senin için değil benim içinde geçerli.:)Yinede yorumların için teşekkürler.Seviyeyi dağıtmadan yazılan yorum,eleştri ve isteklere laf edemeyiz.
Bırak yha tarafsızmış resmen Galatasaray'a karşısın. Belliki beraberlik acıttı.
Alıntı:Bırak yha tarafsızmış resmen Galatasaray'a karşısın. Belliki beraberlik acıttı.

victory.gif
(10-24-2010 11:46 PM)incr3d18l3 Yazılan: [ -> ]Bırak yha tarafsızmış resmen Galatasaray'a karşısın. Belliki beraberlik acıttı.

Yahu maç bitiminde taraftara koşmalar, hele o Sabri'nin yaptığı neydi öyle? Üçlü çektiriyorm045.gif
Almanya'dan teyzem ile kocası gelmişti. Adam Almanyalı o bile şaşırdı; "Maç berabere bitmedi mi? Neden bu kadar seviniyorlar" dedi.

Biz yenemediğimiz için üzülüyoruz, siz yenilmediğiniz için seviniyorsunuz...
Aramızdaki fark buradavictory.gif
Arkadaş neyin tartışmasını yapıyorsunuz sonuçta eğlenceli bir maçtı. Hangi taraf kazandıysa kazandı berabere kaldıysa kaldı...

Bu yaşlarda siz bunların tartışmasını kavgasını yaparsanız ilerde halinizi harap bir şekilde göreceğiz.. ''Futbol terörü''
(10-24-2010 11:01 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Tarafsız?

evet tarafsız?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler