Gerçekten mutlu oldum bunu hak ediyordunuz ama siteyi genişletirseniz daha iyi olur... (Demek istediğim müzik-kültür vs...)
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI BEKLİYORUM!
(10-25-2010 01:42 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bence ödül olmaması daha iyi bunu başaranlar yöneticeldir asıl bizim size ödül vermemiz lazım.
üyelerimiz bizi seçtiği için bizim ödül vermemiz daha akıllıca olur sanırım =)
(10-25-2010 04:13 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Gerçekten mutlu oldum bunu hak ediyordunuz ama siteyi genişletirseniz daha iyi olur... (Demek istediğim müzik-kültür vs...)
açıkcası buna karşıyız sebebi o zaman millet çok fazla Warrock dışı konu açıyor vede iş çığrığından çıkıyor. Her 5 kişinin 1'i 1 konu açsa bile çok fazla oluyor =)))
Arada yapılan bu paylaşımlara itirazımız tabii yok ama bölüm açınca alışkanlık oluyor
Yapacağın çalışmalar bu saatten sonra çok önemli hedefler 10000 değil iyi hizmet ilk hedefin gerisi zaten YÜZBİN OLUR :=)
(10-25-2010 04:13 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Gerçekten mutlu oldum bunu hak ediyordunuz ama siteyi genişletirseniz daha iyi olur... (Demek istediğim müzik-kültür vs...)
Bu tür konular için ayrı bir bölümümüz var, gerisine gerek yok diye düşünüyorum.

(10-24-2010 10:33 PM)Emilie De Ravin Yazılan: [ -> ]İnşallah yarın 10,000 oluruz.Bu site bunu hakediyor
Özden abinin 10.000 oluna ki sözünü unutmadık 
O söz yattı diye biliriyorum

Kod almak için boş üyelik açıyorlarmış ws.