Galatasaray için iyi oyun, kötü sonuç olmasına rağmen kazanan Galatasaray'dı bana göre.
Fenerbahçe çok kötü oynadı ve taraftarların çok sevdiği Dia ile sağdan çok atak geliştiremedi.
Bana göre bu derbide kazananlar ve kazanılanlar bunlar; kazananlar; galatasaray taraftarı, hagi & tugay! kazanılanlar; pino & elano.
Yenidik ne yapalım diyecek bir şey yok.Galatasaray gerçekten istedi ve aldı...
Bizede tebrik etmek düşer bu saatten sonra.
-Tebrikler...
Elano yu ilk defa öyle görüyorum 2 senedir.
Elindeki kadroyla 2 günde bunu yapan Hadi & Tugay 2 yılda napar acaba..
Tugay 37-38 yaşına kadar Premier Ligte oynamış birisi Hagi den çok onun etkisi olacaktır cimboma.
Son derece haklısın, galip gelen GS olmalıydı. Aslında bi' nevi öyle görünüyor.
(10-24-2010 09:22 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]Turgay 37-38 yaşına kadar Premier Ligte oynamış birisi Hagi den çok onun etkisi olacaktır cimboma.
Blackburn Rovers'ta oynasa nolur ki? Sonuçta Premier Lig'in en kötü takımlarından birisidir Blackburn Rovers. Bunun yararı olur, şu şekilde olur; UEFA veya Şampiyonlar Ligi maçlarında bi' Premier Ligi takımına karşı kurulacak strateji olur sanırım, evet öyle olur.
(10-24-2010 09:28 PM)bobby sands Yazılan: [ -> ] (10-24-2010 09:22 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]Turgay 37-38 yaşına kadar Premier Ligte oynamış birisi Hagi den çok onun etkisi olacaktır cimboma.
Blackburn Rovers'ta oynasa nolur ki? Sonuçta Premier Lig'in en kötü takımlarından birisidir Blackburn Rovers. Bunun yararı olur, şu şekilde olur; UEFA veya Şampiyonlar Ligi maçlarında bi' Premier Ligi takımına karşı kurulacak strateji olur sanırım, evet öyle olur.
İngiliz futboluyla Türk futbolu 1 mi?
(10-24-2010 09:16 PM)ErDo Yazılan: [ -> ]Yenidik ne yapalım diyecek bir şey yok.Galatasaray gerçekten istedi ve aldı...
Bizede tebrik etmek düşer bu saatten sonra.
-Tebrikler...
Kardeşim Yenilmedik Ya

Berabere Bitti
Kötü Oyun
Anlayamadım Bi Olayda Gs'lıların Yenmemesine Rağmen Laf Yapması