Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Update Sorunu!?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar 3 gündür uğraşıyorum WARROCK a yenı kayıt oldum oyunu yukledım.warrock sımgesıne tıkladım uptade yı yaptı ama bu sorunla karsılastım:

http://img801.imageshack.us/img801/3122/warrrock2.jpg

İnternette birz arastırma yaptıktan sonra oyunu pc den tamamen sıldım virus programımı kapatıp tkrr yukledım kurdum ama yıne aynı sorunla karsılastım.yardım edebılırmısnız??
esed varsa esedi devre dısı bırak
(10-23-2010 11:59 PM)MuhSin Yazılan: [ -> ]esed varsa esedi devre dısı bırak
devre dısı oldugu halde sorun cozulmuyo
Oyunu nereden indirdin ?

#Bunu Deneyebilirsin ;

http://forum.warrocktr.com/Konu-Warrock-...nlar%C4%B1
Warrock'un kendi sitesinden Gamersfirst Live ile indirebilirsin. 2 gün önce pc'ye format attığımda ben ordan indirdim ve sorunsuz çalıştı.

Ayrıca virüs programları dışında Windows güvenlik duvarını da kapatmalısın.
Eset virüslü bulduğu programları karantinaya atıyor.

sorunun bu olabilir miSs.gif
(10-24-2010 01:50 AM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Warrock'un kendi sitesinden Gamersfirst Live ile indirebilirsin. 2 gün önce pc'ye format attığımda ben ordan indirdim ve sorunsuz çalıştı.

Ayrıca virüs programları dışında Windows güvenlik duvarını da kapatmalısın.

Arkadasimizin dedigi gibi en guncel setupı kullanmak için oyunu GamersfirstLive kullanarak indimeniz gerekir
Arkadaslar gamerfirst live ile indirdim tamamen aynısı bendede var...esed NOD32 kullanıyorum devredısı bıraktım int ne varsa kapadım modemi pasif yaptım... dns yi otomatik yaptım... tekrar kurdum pc ye reset attım ama olmadı ): önerilen bütün çözümleri yerine getirdim fakat sonuc yine aynı.. OYUNU ÇALISTIRABİLENLERDEN BİRİ PROGRAM FİLES/GAMERS FİRST/WAR ROCK/VERSİON.PCG DİYE BİR DOSYA OLUCAK ONU NOT DEFTERİYLE AÇIP ORDAKİ BİLGİYİ BURAYA KOPYALAYABİLİRLERSE ÇOK MEMNUN OLUCAM... TEŞEKKÜRLER

Sherlock

(10-24-2010 03:05 PM)SpLinTeR Yazılan: [ -> ]Arkadaslar gamerfirst live ile indirdim tamamen aynısı bendede var...esed NOD32 kullanıyorum devredısı bıraktım int ne varsa kapadım modemi pasif yaptım... dns yi otomatik yaptım... tekrar kurdum pc ye reset attım ama olmadı ): önerilen bütün çözümleri yerine getirdim fakat sonuc yine aynı.. OYUNU ÇALISTIRABİLENLERDEN BİRİ PROGRAM FİLES/GAMERS FİRST/WAR ROCK/VERSİON.PCG DİYE BİR DOSYA OLUCAK ONU NOT DEFTERİYLE AÇIP ORDAKİ BİLGİYİ BURAYA KOPYALAYABİLİRLERSE ÇOK MEMNUN OLUCAM... TEŞEKKÜRLER

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 37
Sub = 1
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->
Su çıktı admin : EROR: Cannot find exeute file ! bu iş olmucak ben bu oyunu oynayamayacağım.. yinede herkeze teşekkürler
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler