Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Paranormal Activity 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: paranormalactivity21285.jpg]
Fragmanı
Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Gerilim, Korku, Psikolojik
Yönetmen:Tod Williams
Oyuncular:Katie Featherston, Micah Sloat, Gabriel Liotta, Amber Armstrong, Mark Fredrichs
Senaryo:Oren Peli, Michael R. Perry
Yapımcı:Akiva Goldsman, Oren Peli, Brad Grey, Jeanette Brill, Steven Schneider, Jason Blum
Görüntü Yönetmeni:Michael Simmonds
Filmin Websitesi:www.paranormalmovie.com
Süre:1 saat 31 dk
Gösterim Tarihi:22 Ekim 2010 (Türkiye)
A-a bu daha gösterime girmedi mi Türkiye'de? Big Grin Oha, çok cahilim ve izleyeli epey oldu..
Anormal Bisey Big Grin
(10-23-2010 11:29 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]A-a bu daha gösterime girmedi mi Türkiye'de? Big Grin Oha, çok cahilim ve izleyeli epey oldu..

Dün Smile Ama Türkiye'nin heryerinde değil.Mesela Elazığ'da hala eski filmler var.Örnek vermek gerekirse dün ''Başlangıç'' a gittim Smile
Inceptıon Cok Güzel 2-3 hafta önce izledim veya 1-2
Cehennem Meleklerini Tercih Ederim SONER!
(10-23-2010 11:29 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]A-a bu daha gösterime girmedi mi Türkiye'de? Big Grin Oha, çok cahilim ve izleyeli epey oldu..

Girdi
Dün buna gitcektim RED'e gittim Big Grin
Adamlar handy cam ile servet kazandılar Big Grin
Red'e gidilir reis.Morgan baba oynuyo Smile
(10-24-2010 12:05 AM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Red'e gidilir reis.Morgan baba oynuyo Smile

Morgan hakkında ne biliyorsun ki? The Shawshank Redemption izle, bu adamın nasıl bir oyuncu olduğunu gör.
Paranormal activity'e gidilir mi beyler ya. Adamlar bikaç bin dolarla milyon dolarlar kazandılar. 1. sini internetten izledim, ne korktum, ne irkildim.
Referans Adresler