Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: patch sorun yardımmm
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
merhaba beyler bn uzun zamandır oynamıyordum yenı basladım
oyunu ındırdım yuklerken yuzde 6 da kalıyor alt taraf gecmıyor gerı nolur yardım edın oynamak ıstıyorum oynuyamıyorum Ss.gif
online oyunları uzun zaman açmassan girmiyo bi daha ben 4 yıl önce metin2 oynuyodum 2 yıl sonra bidaha oynayım dedim açılmadı Big Grin
Oyunu tamamen PC'den kaldırıp, tekrar kurabilirsiniz.

+ Virüs prog. kapatmanız gerekiyor.
beyler oyunu yenı yukledım daha yenı oldu yukleyelı ama acmıyor yuzde 6 da kaldı napıcam bn ayrıca vırus prgramıda yok bnde zaten

Türkçemizi Doğru Kullanalım Lütfen
(10-23-2010 04:03 PM)komando312 Yazılan: [ -> ]merhaba beyler bn uzun zamandır oynamıyordum yenı basladım
oyunu ındırdım yuklerken yuzde 6 da kalıyor alt taraf gecmıyor gerı nolur yardım edın oynamak ıstıyorum oynuyamıyorum Ss.gif

Patch atarken mi kalıyor ?
(10-23-2010 06:22 PM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ]
(10-23-2010 04:03 PM)komando312 Yazılan: [ -> ]merhaba beyler bn uzun zamandır oynamıyordum yenı basladım

Patch atarken mi kalıyor ?

eet Ss.gifS
Bağlantını resetleyip hiç bir uygulama(msn.explorer.online oyun) açmadan yüklemeyi denermisin tekrar
http://img215.imageshack.us/img215/1910/warrockk.png
işte burada ss war bı bakın yhaw Ss.gifS oyunu sıldım yukledm gene aynı Ss.gifS
Referans Adresler