Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Silah Dizilimi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben g1 ve gold pre çekmeye karar verdim bende daha önceden kalma xm8 kodu da var.Şimdi sorum şu assoult yapıcağım famas+m60 mı olsun yada famas + xm8 kodumu mu kullanayım?8. slot almayı düşünmüyorum preden gelen parayıda pre bitimine yakın silah alarak değerlendirceğim.
famas+m60 xm8'i de sonra kullanırsın bence.
Bence Famas + Xm8 Paranı Harcama ..
Premium Biterken Famas Felan Alırsın victory.gif
(10-23-2010 01:49 PM)SaRı LaCi Yazılan: [ -> ]Bence Famas + Xm8 Paranı Harcama ..
Premium Biterken Famas Felan Alırsın victory.gif

Bencede Böyle Gayet İyi victory.gif
(10-23-2010 01:42 PM)katilejdarha Yazılan: [ -> ]famas+m60 xm8'i de sonra kullanırsın bence.

evet
famas+m60
millet bu pre için hep kredi kartımı gerekiyor benim babamda hiç kredi almaz kullanmaz telefondan atma yokmuş sanırım ee biz nası pre alıcağız
(10-23-2010 02:37 PM)Mustafa kem Yazılan: [ -> ]millet bu pre için hep kredi kartımı gerekiyor benim babamda hiç kredi almaz kullanmaz telefondan atma yokmuş sanırım ee biz nası pre alıcağız

Kredi kartına gerek yok ATM 'Lerde (Garanti,İş Bankası,Ziraat ) Bu Bankalarda Belli bir ücret karşılığında Paranı gönderebilirsin..
Ayrıntılı Bilgi için xgametr Sitesinden bakabilirsin..
Referans Adresler