Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Patch Geri Alma [ Themida + Patch Sorunları ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Themida hatası , patch hataları gibi sorunlarda uygulayabilirsiniz .

Örn ; -33 MB Hatası

Videolu anlatım ekledim .

Youtube ;

DailyMotion ;

Olası sorunları konu altından belirtiniz .

Sherlock

Çözülmüş Sorunlar ' a taşındı , eline sağlık Hasan.
Şimdi bende Bu sorun vardı,şöyle bir çözüm paylaşılmış ve antivirisü indir tarat ve tekrar kur,bunu uyguladım bilgisayar çöktü ben bir şey anlamadım bu işten.Pc normal açılıyor masaüstündeki hiç bir şeyi açmıyor lütfen bir bilgilendirin beni teşekkürler.
(10-23-2010 04:31 PM)l3ig0shty Yazılan: [ -> ]Şimdi bende Bu sorun vardı,şöyle bir çözüm paylaşılmış ve antivirisü indir tarat ve tekrar kur,bunu uyguladım bilgisayar çöktü ben bir şey anlamadım bu işten.Pc normal açılıyor masaüstündeki hiç bir şeyi açmıyor lütfen bir bilgilendirin beni teşekkürler.

Tahminimce sahte antivirüs olayı . Sağlam bir antivirüs indir . [Örn ; Kasperksy ] Güvennli modda [Pc açılırken F8 e bas güvenli modu seç ] Antivirüs programını kurmalı , bilgisayarı tarattırmalısın .

Olmazsa konu altından belirt veya ÖM ile iletişime geç .
Patch atlamıyor programı indirdim bütün dns seçeneklerini denedim anti virus kapalı dediniz herseyi yaptım version ayarlarıyla oynadı mama olmuyor arkadaslar bu soruna kesin çözüm lazım en ksıa sürede yasayan birçok kisi var ...
[b]Bendede Aynı Sorun Var Gezmediğim Forum Sitesi Kalmadı En Son Buraya Geldim Update Yaparken %60'larda Filan Takılıyor Bu Dediğinizi Deniyeceğim.
[b]Olmadı.İşe Yaramadı.
işe yaradı eline sağlık
kardeş teşekkürler cok işime yaradı allah razı ola
kardeş olmuyo yardımmmm
Referans Adresler