Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: OCSetupHlp.dll hatası !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
2 yılı aşkın bir zamandır warrock oynuyorum. Bugüne kadar ufak tefek hatalar olmuştu ama genede üstesinden gelebilmiştim. Bugün oyuna girmek istediğimde ERROR: Cannot find exeute file!. hatası verdi. bir kaç kez yinelediğimde sürekli ayni hata geldi. Oyunu tamamen sildim. Denetim masasından da kaldırdım. Daha sonra GamersFirst LIVE! sitesinden ilk önce oyunu yükledim. %100 tamamlandıktan sonra KUR linkine bastım. Bu seferde; Extract: error writing to file OCSetupHlp.dll hatası geldi. Sad Perişanım, lütfen ama lütfen yardın edin. Şimdiden teşekkürler!..
Ben Gökhan Devrim (Char; orgeneral8 SmileSmile)
Hatanın ss ini koyabilirsen sana yardımcı olabiliriz
ctrl + prt sc ve ctrl + v yapıyorum ama ss alamıyorum. Sad
Kusura bakmayın, hata yukarıda belirttiğim gibi. Yardım edebilirseniz sevinirim.
yüklemeye başladığımda; please wait while Setup is loading mesajı geldikten sonra (unpacking data % 5'e geldikten sonra; Extract: error writing to file OCSetupHlp.dll hatası geliyyor.

lütfen yardım edin.
Yazıdıklarımı tam okumamışsın sanırım printe basarken ctrl ye basmana gerek yok hata çıktığı zaman printe basıp painti açıp ctrl v yapman gerek.

Hata sanırım indirdiğin setuptan kaynaklanıyor.Oyunu silmeden bize danışsaydın ilk hatayı çözmek daha kolay dı.Attığım ö.m ye bakarsan ordan yardımcı olmaya çalıştım.
[Resim: 12402-albumler6543-resim41081.JPG]

[Resim: 12402-albumler6543-resim41079.JPG]

ekran görüntüsü
Bnde aynı hatayı alıyorum oyununu bugun ındırdım arklarımn tawsiyesi uzerine.Hatann cozumu nedr
Oyunu başka bir siteden indirip tekrar kurunuz.
Tmmdır ındırıyorm bu sefer inş oLurDOSTARTİST
Şuan bendede aynı hataı alıyorum ve oyunun direk C:/ üzerine kurulduğunu gördüm diskimde yeterli alan yok C:/ yi boşalttım ve hatayı almadım denemenizi öneririm Şuan oyunu kurdum
manisa4512 dogru söledin galiba benm c dolmus ama dikkate almadm denicem ins olrtotos.gif
manisa4512 teşekkür valla ben 1.82 GB yer bosalttm sonra denedm oldu totos.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler