Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arka Mahalle
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaslar Sevgili Ahmet Kaya'nin en cok sevdigim eserlerinden biri olan "Arka Mahalle" ' yi sizlerle paylasiyorum.Ins. Ahmet Kaya nin sanatciligi disinda bir tartisma olmaz burada (;
Dinle
Ellerine sağlık. Smile
Rica ederim (:
Öncelikle böyle bir cesaret göstererek Ahmet KAYA'dan bir şarkı paylaştığın için teşekkür ediyorum.Arka Mahalle Ahmet KAYA'nın en güzel eserlerinden birisidir.Allah rahmet eylesin yürekli bir kişiydi.Bir şarkısında da belirttiği gibi Olmasaydı Sonumuz Böyle...
(10-22-2010 07:18 PM)vorsicht06 Yazılan: [ -> ]Öncelikle böyle bir cesaret göstererek Ahmet KAYA'dan bir şarkı paylaştığın için teşekkür ediyorum.Arka Mahalle Ahmet KAYA'nın en güzel eserlerinden birisidir.Allah rahmet eylesin yürekli bir kişiydi.Bir şarkısında da belirttiği gibi Olmasaydı Sonumuz Böyle...

Evet Ahmet Kaya adam gibi adam!
Güzel Bir Şarkı Paylaşım İçin Sağol beyfendi
Önemli değil...Ama böyle olmaz ya forum biraz canlansin sohbet yok sohbet ! Biraz oyunu birakinda burada konusalim sohbet edelim (:

Türkçe'ye özen Göstermelisin.
(10-22-2010 07:49 PM)1903 Yazılan: [ -> ]Onemli degil...Ama boyle olmaz yhav forum biraz canlansin sohbet yok sohbet ! Biraz oyunu birakinda burada konusalim sohbet edelm (:

Aynen..Benimde Canım Sıkkın Kız Arkadaşımla Kavga Ettim Sad
(10-22-2010 07:52 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(10-22-2010 07:49 PM)1903 Yazılan: [ -> ]Onemli degil...Ama boyle olmaz yhav forum biraz canlansin sohbet yok sohbet ! Biraz oyunu birakinda burada konusalim sohbet edelm (:

Kizlari uzmemek gerek (:
(10-22-2010 07:59 PM)1903 Yazılan: [ -> ]
(10-22-2010 07:52 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]

Kizlari uzmemek gerek (:

Onu Benı Üzdü Bide Sorun Çıkarmayı Çok Mu Sevıyorsun Dıe Bana Soruyor Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler