Evet arkadaşlar 6 şubat beşiktaştaki buluşmada katılım ücreti yüzünden, bir sürü arkadaşımız gelemiyor.Bizde kendi aramızda kadiköyde sadece kafe ücreti ödeyerek ve ödülsüz bir buluşma yapmayı planlıyoruz.Pek kişi gelmiyecek tabi biliyorum ama bizim için amaç ödül değil birlikte olmaktır; onun yüzünden ödül bir anlam ifade etmiyor bizim için.Gelecek arkadaşlar burdan belirtirse sevinirim ona göre kafeyi arayıp, kaç pc ye warrock yükleteciğimizi belirlicez..
NOT:Herkez kendi ücretini kendi öder xd
(01-29-2010 11:13 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]evet arkadaşlar 6 şubat beşiktaştaki buluşmada katılım ücreti yüzünden bir sürü arkadaşımız gelemiyor.bizde kendi aramızda kadiköyde sadece kafe ücreti ödeyerek ve ödülsüz bir buluşma yapmayı planlıyoruz.pek kişi gelmiyecek tabi biliyorum ama bizim için amaç ödül değil birlikte olmaktır onun yüzünden ödül bir anlam ifade etmiyor bizim için.gelecek arkadaşlar burdan belirtirse sevinirim ona göre kafeyi arayıp kaç pc ye warrock yükleteciğimizi belirlicez..
Kolay gelsin size

Kardeş ne anlamı varki yol parası pc den alınan saat başı ücretle aynı hesaba gelicek orda 10 saat pc başında warrock oynayacaksın vereceğin 20 tl bence buluşmaya gel daha karlı =)) belki şanslıysan ödülde kazanırsın =)
(01-29-2010 11:17 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Kardeş ne anlamı varki yol parası pc den alınan saat başı ücretle aynı hesaba gelicek orda 10 saat pc başında warrock oynayacaksın vereceğin 20 tl bence buluşmaya gel daha karlı =)) belki şanslıysan ödülde kazanırsın =)
Bırak gelmesin

kazanır mazanır döverim valla

(01-29-2010 11:18 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 11:17 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Kardeş ne anlamı varki yol parası pc den alınan saat başı ücretle aynı hesaba gelicek orda 10 saat pc başında warrock oynayacaksın vereceğin 20 tl bence buluşmaya gel daha karlı =)) belki şanslıysan ödülde kazanırsın =)
Bırak gelmesin
(:
zaten biz toplu olarak anadolu yakasında oturduğumuz için arkadaşlarla beşiktaşa gitmekten vaz geçtik 20 tl giriş ücreti sizde gelmek ister misiniz kadiköye sizin için amaç ödülse bilmiyorum ama benim zaten buluşmaya gelmekteki amacım birlikte olmaktı
bu arada niye kadiköyde olmuyor anlamadım çoğunluk kadiköyü tercih etmemiş miydi?
(01-29-2010 11:18 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 11:17 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Kardeş ne anlamı varki yol parası pc den alınan saat başı ücretle aynı hesaba gelicek orda 10 saat pc başında warrock oynayacaksın vereceğin 20 tl bence buluşmaya gel daha karlı =)) belki şanslıysan ödülde kazanırsın =)
Bırak gelmesin
Dikkat et serhan seni dövmesinler orda.
Adeks de vereceğin 20 TL ile yemek,içecek,bilgisyar herşey içinde.Sabah gir akşam çık.Zor bişey değilki iskeleden vapura bineceksin kabataş ta ineceksin. 5 dk sonra öteki kafedesin
Kadıköyden toplu gidiş yapalım bence