Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 şubattaki buluşma hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar 6 şubat beşiktaştaki buluşmada katılım ücreti yüzünden, bir sürü arkadaşımız gelemiyor.Bizde kendi aramızda kadiköyde sadece kafe ücreti ödeyerek ve ödülsüz bir buluşma yapmayı planlıyoruz.Pek kişi gelmiyecek tabi biliyorum ama bizim için amaç ödül değil birlikte olmaktır; onun yüzünden ödül bir anlam ifade etmiyor bizim için.Gelecek arkadaşlar burdan belirtirse sevinirim ona göre kafeyi arayıp, kaç pc ye warrock yükleteciğimizi belirlicez..

NOT:Herkez kendi ücretini kendi öder xd
(01-29-2010 11:13 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]evet arkadaşlar 6 şubat beşiktaştaki buluşmada katılım ücreti yüzünden bir sürü arkadaşımız gelemiyor.bizde kendi aramızda kadiköyde sadece kafe ücreti ödeyerek ve ödülsüz bir buluşma yapmayı planlıyoruz.pek kişi gelmiyecek tabi biliyorum ama bizim için amaç ödül değil birlikte olmaktır onun yüzünden ödül bir anlam ifade etmiyor bizim için.gelecek arkadaşlar burdan belirtirse sevinirim ona göre kafeyi arayıp kaç pc ye warrock yükleteciğimizi belirlicez..

Kolay gelsin size Big Grin
Kardeş ne anlamı varki yol parası pc den alınan saat başı ücretle aynı hesaba gelicek orda 10 saat pc başında warrock oynayacaksın vereceğin 20 tl bence buluşmaya gel daha karlı =)) belki şanslıysan ödülde kazanırsın =)
(01-29-2010 11:17 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Kardeş ne anlamı varki yol parası pc den alınan saat başı ücretle aynı hesaba gelicek orda 10 saat pc başında warrock oynayacaksın vereceğin 20 tl bence buluşmaya gel daha karlı =)) belki şanslıysan ödülde kazanırsın =)

Bırak gelmesin Big Grin kazanır mazanır döverim valla Big Grin
(01-29-2010 11:18 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]
(01-29-2010 11:17 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Kardeş ne anlamı varki yol parası pc den alınan saat başı ücretle aynı hesaba gelicek orda 10 saat pc başında warrock oynayacaksın vereceğin 20 tl bence buluşmaya gel daha karlı =)) belki şanslıysan ödülde kazanırsın =)

(:
zaten biz toplu olarak anadolu yakasında oturduğumuz için arkadaşlarla beşiktaşa gitmekten vaz geçtik 20 tl giriş ücreti sizde gelmek ister misiniz kadiköye sizin için amaç ödülse bilmiyorum ama benim zaten buluşmaya gelmekteki amacım birlikte olmaktı
bu arada niye kadiköyde olmuyor anlamadım çoğunluk kadiköyü tercih etmemiş miydi?

Dikkat et serhan seni dövmesinler orda.
(01-29-2010 11:22 PM)l3ommer Yazılan: [ -> ]

Dikkat et serhan seni dövmesinler orda.

ben kazanırsam kodu direk yutarım ezberleyip tabiki eyerki ps3 olursa Big Grin kendime koruma tutarım öyle giderim Big Grin

TaTy

Adeks de vereceğin 20 TL ile yemek,içecek,bilgisyar herşey içinde.Sabah gir akşam çık.Zor bişey değilki iskeleden vapura bineceksin kabataş ta ineceksin. 5 dk sonra öteki kafedesin
Kadıköyden toplu gidiş yapalım bence Big Grin
Şu meşhur kafenin açık adresini yazında sonra kaybolmayalım kendi ülkemizde Big GrinBig Grin Beşiktaş diye gidip Eskişehir'den çıkmayalım sonra Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler