Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 'Point Blank' [22.10.10] Güncelleme / Silahlar, Harita ve Oyun Modu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Point Blank Türkiye'nin değerli oyuncuları,

Çok kısa bir süre sonra gerçekleştireceğimiz güncellemede oyunumuza tam 18 adet yeni silah eklenmiştir. Daha önce paylaştığımız bu silahlar hakkında en çok sorulan sorunun cevabını burada bulabilirsiniz;

Silahlar NG ile mi yoksa puan ile mi alınacak?

Güncelleme ile gelen silahların tamamı ünvan silahlarıdır. Bu sebepten ötürü o silahları açan ünvana sahip olan tüm oyuncular bu silahları puanları ile alabilecekler.

Hangi ünvana sahip olduğunuz, ya da hangi silahın hangi ünvan ile açılabildiğini öğrenmek için oyun içerisinde profil bölümünden ünvan sekmesine tıklayarak tüm ünvanları ve getirdiği silahı görebilirsiniz.

Zamanı kısıtlı olan ve Point Blank'i ünvanları açabilecek kadar uzun süreler oynayamayan oyuncularımız ise ünvan ya da rütbeden bağımsız olarak NG yüklemesi yaparak bu silahları alabilecekler.

İlginiz için teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz.

Oyuna dâhil edilen silahlar;

G36C Ext. & D.
SG 550 S. & D.
F2000 SI. & D.
MP5K G. D. SI. / D.
Spectre W. & SI. & D.
P90 Ext. D.
MP5K SI.
PSG1 S.
SSG-69 SI. & S.
SPAS-15 D.
870MCS W. & SI. & D.
P99 & HAK D.
Dual Handgun
Amok Kukri / D.
Dual Knife / D.
C-5 / D.

Oyuna dâhil edilen haritalar;

[Resim: fe1090.jpg]

Midnight Zone (TDM)

[Resim: 21c7ez4.jpg]

Out Post (Bomba Görevi)

Oyuna dâhil edilen oyun modu;

[Resim: 20rscjd.jpg]

İmha Görevi
Volkan bu konuları açarken yanına prantez içinde Point Black'de yazarsan iy iolur. Genel bakıştan girdiğim için konuya Warrock sandım =)
(10-22-2010 12:59 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Volkan bu konuları açarken yanına prantez içinde Point Black'de yazarsan iy iolur. Genel bakıştan girdiğim için konuya Warrock sandım =)

Tamam Turgay, hallettim. Smile
E bakalım nasılmış yeni silah-map'lar Smile
Bayaa silah gelmiş Smile
yeni silahlar süper DOST
nick neydi
(10-23-2010 02:18 AM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]nick neydi

bkz. Vanbilderass
Referans Adresler