Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Katil Ve Kazan Hakkında !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Dinleyin askerler! Playspan ve Gmaersfirst bir kez daha bir araya gelerek sizlere harika bir promosyon sunuyor! Bugunden baslayarak 10 Kasim’a kadar harika odulleri kazanma sansi sizleri bekliyor. Bu oduller Ultimate puanlar, g1 kredileri, AW50F, XM8, Barrett M82N, PSG-1 20B, Glock 17C,veya 30 gunluk Bizon’dan herhangi biri olabilir. Kazananlara e-mail gonderilecek kazanan listesi War Rock forumlarinda yayimlanacaktir. Kolay degil mi? Katil, oyna ve kazan!

Warrock Resmi Sitesinde Soyle Bir Haber Cıkmıs Ben anlayamadım Bu Haber Nasıl Hediye Silahlar İcin Ne Yapmamız Gerek Premium Yuklemekmi G1 Almakmı Bilmıorum Eğer Sizin Bir Bilginiz Varsa
Sanırım playspandan alışveriş yapınca katılmış oluyorsun anladığım bu yanlış olabilir ama güzel açıklayamamışlar
bende anlayamadım
Hayır. Bunu ben dün gördüm ve Warrock sitesine girdim. G1 satın al kısmından playspan'ı seçtim. Birşey almamama rağmen bedavaya mp5k geldi. Smile Sanırım olay bundan ibaret.
Allah Allah bende deniyecam bakalım gelecek mi.
respectful denedim bi yazı çıktı oyuna girin felan diye girdim gelmedi o sayfadan sonra napmamız lazım
allah allah warrock sitesine hücum Big Grin
Referans Adresler