Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PointBlank Görüşlerim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyuna güzel bir başlangıç yaptım , silahları cok begenip warrock'ta merak ettıgım spectre'yi aldım gayet hoşuma gitti köşedeki görevler gözüme çarptı ılk oyunuma ragmen hs lerim havada uçuştu.Oyuna adeta baglandım ve cok zevklı bir oyun.Gerçek Vuruş Hissi dedikleri gibi var böle bişi oyunda hiç lag görmedim hack de yok direk başlayın !
Bende aynı duygularla başlamıştım . Silah yetersizliği sıkıyor sonradan . NG ürünü çok Smile
sadece 3 tane ng ürünü gördüm Big Grin
Grafikleri kötü diyen arkadaşlar; War Rock beta dönemi sonunu görmemişlerdir.

- Hemen her oyun beta döneminden sonra kötü grafiklere sahip olur. Günler ilerledikçe oyunun grafiklerini daha bi' güzelleştirip-oyuna olan ilgiyi arttırırlar. -Ki zirâ hiç bir oyun harika grafikler ile başlamaz. (CoD, MoH, Bf vb. dışında.)

Ayrıca evet, oyunda hiç lag yok. (Kanımca hiç olmayacakta.)

- Oyundaki yapay zekâ gerçekten çok işe yarıyor, NPC ile oynadığınızda bile gerçek oyuncu tadı veriyor. Muhtemelen oyun çok iyi bir şekilde ilerleme gösterecek.

Dipnot: Oyunun 'Crossfire, Wolfteam vb.' oyunlarla hiç alakası yok. Crossfire'da oyunculara ateş ettiğinizde yarısı boşa gidiyor ve sekiyordu. -Ki zaten Crossfire lag ve hackerlardan geçilmiyordu. Lâkin PB'de öyle bir sorun yok, ne kadar ateş o kadar isabet + ölüm!

Ayrıca 'silahlar yetersiz, haritalar yetersiz, bu yetersiz-şu yetersiz' diyen arkadaşlar; War Rock oyunuda beta döneminden sonra şu an ki hali gibi değildi. Silah ve harita yeterli sayıda değildi, fakat bize yetiyordu. Grafikler böyle değildi, adamlar şaban gibi koşuyorlardı, vb...

War Rock oyununuda oynayabilirsiniz, bu bir alternatif. (Şu an için.)

- Herkesi oyuna bekleriz.

bkz. Vücut ile kafa vuruşları arasında yoğunlaşan bir fark var. (Ona göre.)
PC Yenileyince İndiricem Wink
Denemek lazım
Boş bir zamanımda indirecam.İştahım kabarıyorrr Big Grin
bkz. Counter-Strike oyuncuları Point Blank'ta hiç zorlanmayacaklar. Smile
1 ay önce oynadım bu oyunu. 3. gün sıkılıp bıraktım. Sürükleyici değil.
PointBlank için iştahınız kabarmasınadamım War Rock daha güzelARTİST
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler