Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dev derbi nasıl sonuçlanır?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tüm Türkiye'de nefesler tutuldu ve herkes Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini beklemeye başladı. Ligdeki son 3 maçını 13 gol atarak kazanan Fenerbahçe, üst üste aldığı mağlubiyetlerle kaosa sürüklenen Galatasaray'ı Kadıköy'de ağırlıyor. 24 Ekim 2010 Pazar günü saat 19.00'da başlayacak dev derbi sizce nasıl sonuçlanır? Anketimize katılarak görüşünüzü belirtebilirsiniz...

[Resim: fft1mm1222185.jpg]
galatasarayda teknik direktör değişikliği nedeniyle oyuncularda moral yüksek. Fenerbahçe son maçında ne kadar iyi skor yapmışsada birçok eksik yanı vardı. Fenerin hücum ağırlıklı oynayacağını ve Bu sebeple defansta birçok açık vererek gol yiyeceğini düşünüyorum. Kısacası Gs yener.
Fenerbahçe kazanacaktır.flexion.gif
Fenerbahçem için rahat bir maç olacak Smile
Fenerbahçe kazanacak.

Neden mi;

Galatasaray bu yıl gerçekten berbat bir takım haline geldi. Hagi geliyor diye moraller yüksek, fakat bu yetmeyecektir.
Herkes fenerbahçe rahat kazanır diyor ama bence galatasaray kazanacakmış gibime geliyor inş. Smile
fener deşicek gibime geliyor ve yenicesde TongueTongue
Gönlüm Galatasaray'dan yana fakat son olaylar nedeniyle 0-0 veya 1-1 gibi bir beraberlik bekliyorum
ben galatasaraylıyım ve fark yemekten korkuyorum SadSad
(10-21-2010 04:34 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]ben galatasaraylıyım ve fark yemekten korkuyorum SadSad
Hay senin Gibi Galatasaraylı!nın Big Grin
Gs yener.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler