Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hagi oldu!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(10-20-2010 10:58 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]GS hakkında hayırlısı olsun ; Hagi ne gibi katkıda bulunabilecek bakalım takıma.

(10-20-2010 10:56 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]kaynak verir misin ?

http://www.haberaktuel.com/ve-hagi-galat...20144.html

İyi bari hayırlı olsun.
Oyunculuğuna laf yokta teknik direktör olarak ne kadar başarılı olacağı tartışılır.
Neyse zaman gösterecek artık Galatasaray'ı kurtarır inşallah..
Resmi sitede henüz bir açıklama yok.Hayırlı olsun doğru haberse.
Hayırlı olsun. Smile

bkz. Caps Lock kapalı kalsın.
Ben açıkcası hakan şükürü istiyordum ama hayırlısı bakalım Smile
güzel olduu Smile
Resmi siteden açıklanmadığı sürece inanmam ben .
Hagi gelirse hiç ama hiç sevinmem ama son tecrübesini hatırlıyorsunuz umarım .
Hayırlısı olsun Galatasarayımız için .
bu yılı çöpe atsınlar gencecik 17 yasında Musa'lar var Emre çolaklar oynasın serkan kurtuluşlar oynasın. Bıktım ayhanı barışı izlemekten. Koyun gençleri bari tecrübe kazansın bunu yapmak için Tugay Kerimoğlu yeterli olurdu bence.
(10-21-2010 12:59 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bu yılı çöpe atsınlar gencecik 17 yasında Musa'lar var Emre çolaklar oynasın serkan kurtuluşlar oynasın. Bıktım ayhanı barışı izlemekten. Koyun gençleri bari tecrübe kazansın bunu yapmak için Tugay Kerimoğlu yeterli olurdu bence.

Frank Rijkaard'ın gitmesi iyi oldu, bence dediğin gibi olabilir. Hagi gençlere fazlasıyla önem veriyor.

Ayrıca Frank Rijkaard, sadece kazanmanın peşinde olan bir teknik adamdı. Gönül ister ki, genç oyuncular tecrübe kazansın.
Hayırlısı olur umarım .
Hagi yi severimBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler