Yıllardır bir arada birçok paylaşımda bulunduğum ve "Ailem" olarak gördüğüm WarrockTR'de yaprak dökümüne üzülerek şahit olmaktayım.
Her biri birbirinden değerli güzide yönetim kadrosunun eski haline dönmesini umut etmekteyim.
Her zaman aranızda olacağımı belirtir, saygılarımı sunarım.
Harun Abi, bugüne kadar WarrockTR'ye yaptığın desteklerden dolayı gerçekten çok ama çok sağol. Senin bu site için yaptıklarının hakkını sana nasıl ödeyeceğiz bilemiyorum fakat tüm samimiyetimle belirtmek istiyorum ki gerçekten çok iyi kalpli ve iyi niyetli birisiniz.
Kimsenin sizin kadar düşünceli ve yardımsever olamayacacağını bilmenizi isterim.
Fakat, gelişen bazı sebeplerden dolayı forum yönetimindeki yerimi yeni gelecek genç arkadaşlara devretmek istedim.
Biz bu forumları 2004 senesinde Murat Çelikkol arkadaşımla birlikte War Rock oyuncularına destek olmak için, hiçbir çıkar gözetmeksizin kurduk.
WarrockTR.Com beklemediğimiz bir taleple karşılaştı ve kısa zamanda büyük kitlelere ulaşmaya başladık ve GamersFirst içerisinde iyi bir konuma geldik ve bildiğiniz üzere birçok firma yetkilisi ile görüştük ve görüşüyoruz.
Ben artık bu platformda aktif olamayacağım için sadece yetkilerimi alma gereği duydum, siteyi tabii ki sürekli takip edeceğim sadece yetkilerim olmadan. Sıradan bir War Rock sever olarak forumlarda kullanıcıların arasında olacağım.
Hepsi bu kadar.
Saygılarımla,
Kaan Topal
Arkadaşlar eski warrocktr adminleri neredeyse tamamen değişti. Harun abiye katılıyorum eski haline dönsün bencede Yönetim kadrosu.