Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bırakan Yetkililerimize ..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Biz bu oyunu,forumu,arkadaşlığı,yardımlaşmayı,küçüklere veya büyüklere saygıyı bu forumda az çok öğrendik.Diceksiniz neden +60 yorumunla afra tafra yapıyorsun uzun zamanlar bu forumu basım sıkısınca kullanmaya basladım ve kayıt açmadım geçen bu adminlerimizin uğraşlarını gördüm ve en azından üye olarak adminlerimize katkıda bulunmak istedim ve bende ustalarım yanı admınlerımden öğrendiğim şeylerle başkalarına yardımcı olmaya çalıştım arkadaşlarıma anlattım.Şimdi 3-5 asd profil li 2-3 tane fake yüzünden tüm her başımız şıkıştığında yardıma koşan abilerimiz bırakıyor,vicdanınız rahat mı peki ? kim bizim başımız sıkıştıgında bize yardımcı olacak.Kim k2 yle sorunumuz oldugunda zamanını bize ayıracak ? BUNLAR İÇİN BEYİN GELİŞTİRİLMELİ m045.gifm045.gif
asd derkn kardsm benidemi kastediosn ? ReBeLSouL
k bakma Ss.gif bilmiyordum Rebel oldugunu ts gelde bı konusalım ıstersen ?
(10-19-2010 11:46 PM)DobleArmadas Yazılan: [ -> ]k bakma Ss.gif bilmiyordum Rebel oldugunu ts gelde bı konusalım ıstersen ?

Yok problm degl birz isim var yarn konusabilrz...ReBeLSouL
tamam
SmileSmileSmileSmile
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(10-19-2010 11:26 PM)DobleArmadas Yazılan: [ -> ]Biz bu oyunu,forumu,arkadaşlığı,yardımlaşmayı,küçüklere veya büyüklere saygıyı bu forumda az çok öğrendik.Diceksiniz neden +60 yorumunla afra tafra yapıyorsun uzun zamanlar bu forumu basım sıkısınca kullanmaya basladım ve kayıt açmadım geçen bu adminlerimizin uğraşlarını gördüm ve en azından üye olarak adminlerimize katkıda bulunmak istedim ve bende ustalarım yanı admınlerımden öğrendiğim şeylerle başkalarına yardımcı olmaya çalıştım arkadaşlarıma anlattım.Şimdi 3-5 asd profil li 2-3 tane fake yüzünden tüm her başımız şıkıştığında yardıma koşan abilerimiz bırakıyor,vicdanınız rahat mı peki ? kim bizim başımız sıkıştıgında bize yardımcı olacak.Kim k2 yle sorunumuz oldugunda zamanını bize ayıracak ? BUNLAR İÇİN BEYİN GELİŞTİRİLMELİ m045.gifm045.gif

WTR forumunun amacı buradaki oyunculara teknik destek vermektir. Bugüne kadar bu görevi hep farklı kişiler yaptı yapıyor ve yapmaya devam edecek. O konuda hiç süpheniz olmasın derim açıkcası. Forumda kim kalırsa kalsın forumunun amacı sabit vede bellidir.
Referans Adresler