10-19-2010, 10:37 PM
Sayfalar: 1 2
10-19-2010, 10:53 PM
Lv'ına Yazık ne diyelim 

10-19-2010, 10:53 PM
Mehmt atar benm eski charnkini atti yha hadi ts de tmm ticket aticm dedi ama bakalm...
10-19-2010, 11:00 PM
(10-19-2010 10:53 PM)foreverwrtr Yazılan: [ -> ]Mehmt atar benm eski charnkini atti yha hadi ts de tmm ticket aticm dedi ama bakalm...
Mehmet Abi Şu Konuyla Birazcık İlgilenirmisin ?
Ss'ler Ban İçin Yeterlimi Yeterliyse 15 20 Tane Ss Yolluycam Mehmet Abi Sana ?
10-20-2010, 12:08 AM
adam suan 61-veya 62 lvl 2-3 gün sonra 1 lvl olcak 

10-20-2010, 08:50 PM
Forumdaki yetkili kişilerden cevap bekliyorum?
10-20-2010, 09:01 PM
beyler geçen gün oyun oynadım adamın biriyle hamsikinq miydi neydi hatrılamıorum adamla iyi anlaştık falan ordan adam vurmak için opk odasına giryim dedim ama ozaman opk hackerlin geldiinden haberim yoktu bi adam vurdum bi baktım adam opk bi baktım adamın level süper yesilmous yuh be dedim içimden sonra bugün yani bi odaya giriim dedim bi baktım hamsikinq işte sa falan filan bi baktım yesilmous geldi level atlamış
sonra dedim hamsi atsana aga bunu dedim clanları aynı çıktı şaşrdım adam beni odadan attı sonra odaya girdim dedim levelinize yazık falan konuşmuyorlar sonra yesilmous dediki ts var dedim gel dedi neden dedim küfür edicekseniz dedim yakarım
dedi hayır ne diceksiniz peki dedim yaşımızı göstercez dedi çok büyük beyfendiler küfür edmicekmişiz bende dedimki demekki ş.....liğin yaşı olmuyomuş dedim çıktım ama bi daha bu adamı görürsem tssine giricem herşeyi görüntü altına alıcam beyler inşallah bir daha opk açarda bende videoya alırım.
Herkese iyi forumlar beyler.
sonra dedim hamsi atsana aga bunu dedim clanları aynı çıktı şaşrdım adam beni odadan attı sonra odaya girdim dedim levelinize yazık falan konuşmuyorlar sonra yesilmous dediki ts var dedim gel dedi neden dedim küfür edicekseniz dedim yakarım
dedi hayır ne diceksiniz peki dedim yaşımızı göstercez dedi çok büyük beyfendiler küfür edmicekmişiz bende dedimki demekki ş.....liğin yaşı olmuyomuş dedim çıktım ama bi daha bu adamı görürsem tssine giricem herşeyi görüntü altına alıcam beyler inşallah bir daha opk açarda bende videoya alırım.Herkese iyi forumlar beyler.

Sayfalar: 1 2